Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui

România Liberă România Liberă,
Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui

Premieru Victor Ponta a implinit astazi 43 de ani. Cu acest prilej, Ponta le-a multumit pe Facebook tuturor celor care i-au urat la multi ani. continuă pe România Liberă

Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe Facebook, un mesaj in care le multumeste celor care l-au felicitat de ziua sa de nastere, el mentionand totodata ca nu a facut niciodata ceva ilegal sau rau cu.

Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui: Nu am facut niciodata ceva ilegal

Premierul Victor Ponta implineste astazi 43 de ani si se afla intr-o perioada zbuciumata a existentei lui politice, cea mai importanta dorinta in aceasta zi de 20 septembrie fiind aceea de a ramane la guvernare.

Victor Ponta implineste 43 de ani. Cele mai importante momente din cariera premierului

Primul-ministru Victor Ponta a implinit astazi 43 de ani. Ultimul an din viata lui Ponta a fost marcat de evenimente neplacute: premierul Romaniei a pierdut alegerile prezidentiale, a demisionat din PSD, a fost spitalizat din cauza unei interventii chirurgicale si a fost trimis in judecata de DNA.

Cum a starnit DNA nationalismul din Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a devenit nefrecventabil pentru liderii europeni in momentul in care a fost chemat la DNA, in luna iunie. De atunci, Ponta si-a intetit mesajul nationalist, mai intai printr-o vizita peste Prut, apoi printr-o rafuiala gratuita cu oficialii de la Budapesta. Joi, Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari.

Victor Ponta, mesaj pe Facebook, de ziua sa: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe Facebook, un mesaj in care le multumeste celor care l-au felicitat de ziua sa de nastere, el mentionand totodata ca nu a facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie, a invatat din greseli si a cerut iertare cand a gresit.

Liviu Dragnea: M-am intalnit cu Victor Ponta azi, de ziua lui. I-am urat lucruri bune

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa o intrevedere cu lideri ai partidului la sediul PSD, ca s-a intalnit in cursul zilei cu premierul Victor Ponta, de ziua de nastere a.

Victor Ponta: Ceea ce am spus este confirmat de reprezentantii FMI - prin efortul tuturor cetatenilor acestei tari am platit din partea Guvernului toti banii imprumutati

Premierul Victor Ponta a scris joi pe Facebook ca declaratia sa cu privire la faptul ca Guvernul a platit datoria integral catre FMI este adevarata si confirmata de reprezentantii FMI. Mesajul sefului.

Victor Ponta, la aniversare: marirea, decaderea si greselile

Acum un an, pe vremea asta, Victor Ponta isi sarbatorea ziua pe cel mai mare stadion al tarii Arena Nationala. Era premier, sef de partid si candidat cu cele mai mari sanse la Presedintie. Azi este trimis in judecata pentru fapte penale, premier tehnocrat si doar simplu membru de partid hartuit de adversari si faultat de colegii si aliatii sai.

Dosarul lui Victor Ponta este pe masa judecatoarei care l-a condamnat pe Adrian Nastase

Judecatoarea Alina Ioana Ilie a fost desemnata pentru a lua in discutie dosarul Turceni Rovinari, in care au fost trimisi in judecata premierul Victor Ponta si senatorul Dan Sova, trimis joi in instanta de DNA. Initial, dosarul a ajuns judecatoarea Cristina Rotaru, care a facut o cerere de abtinere aprobata de un alt complet. Primul termen din dosar a fost stabilit pe 21 septembrie, la o zi dupa ce premierul isi serbeaza ziua de nastere.

UPDATE Un nou dosar pentru premier, DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul Victor Ponta - surse / Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

UPDATE Procurorii DNA au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, deoarece vizeaza si alte persoane fata de care nu s-au finalizat cercetarile, au declarat vineri pentru Agerpres surse judiciare. Asta inseamna inca un dosar pentru premierul Ponta. Pe de alta parte, un judecator caruia i se repartizase dosarul premierului Victor Ponta a refuzat cazul, invocand motive de incompatibilitate, informeaza Digi24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )