Libnet.ro
UNICEF

23:31

Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe Facebook, un mesaj in care le multumeste celor care l-au felicitat de ziua sa de nastere, el mentionand totodata ca nu a facut niciodata ceva ilegal sau rau cu. continuă pe Antena3

Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui: Nu am facut niciodata ceva ilegal

Premierul Victor Ponta implineste astazi 43 de ani si se afla intr-o perioada zbuciumata a existentei lui politice, cea mai importanta dorinta in aceasta zi de 20 septembrie fiind aceea de a ramane la guvernare.

Victor Ponta, mesaj pe Facebook, de ziua sa: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe Facebook, un mesaj in care le multumeste celor care l-au felicitat de ziua sa de nastere, el mentionand totodata ca nu a facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie, a invatat din greseli si a cerut iertare cand a gresit.

Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui

Premieru Victor Ponta a implinit astazi 43 de ani. Cu acest prilej, Ponta le-a multumit pe Facebook tuturor celor care i-au urat la multi ani.

Victor Ponta: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie, am invatat din greseli si am cerut iertare cand am gresit

Premierul Victor Ponta a multumit duminica, pe contul de Facebook, tuturor celor care i-au spus la multi ani cu ocazia zilei sale de nastere si tuturor celor care i-au transmis un gand bun cu aceasta ocazie. Seful.

Un judecator de la iCCJ a refuzat dosarul lui Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

Judecatoarea Cristina Rotaru de la inalta Curte de Casatie si Justitie, careia i-a fost repartizat dosarul premierului Victor Ponta, a facut cerere de abtinere pe motiv de incompatibilitate, anunta B1 TV. Cer.

Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta

Doamna judecator, Cristina Rotaru, de la inalta Curte de Casatie si Justitie, careia i-a fost repartizat dosarul premierului Victor Ponta, a facut cerere de abtinere pe motiv de incompatibilitate, transmit surse din presa.

Dosarul lui Victor Ponta este pe masa judecatoarei care l-a condamnat pe Adrian Nastase

Judecatoarea Alina Ioana Ilie a fost desemnata pentru a lua in discutie dosarul Turceni Rovinari, in care au fost trimisi in judecata premierul Victor Ponta si senatorul Dan Sova, trimis joi in instanta de DNA. Initial, dosarul a ajuns judecatoarea Cristina Rotaru, care a facut o cerere de abtinere aprobata de un alt complet. Primul termen din dosar a fost stabilit pe 21 septembrie, la o zi dupa ce premierul isi serbeaza ziua de nastere.

Cum a starnit DNA nationalismul din Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a devenit nefrecventabil pentru liderii europeni in momentul in care a fost chemat la DNA, in luna iunie. De atunci, Ponta si-a intetit mesajul nationalist, mai intai printr-o vizita peste Prut, apoi printr-o rafuiala gratuita cu oficialii de la Budapesta. Joi, Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari.

Victor Ponta: Ceea ce am spus este confirmat de reprezentantii FMI - prin efortul tuturor cetatenilor acestei tari am platit din partea Guvernului toti banii imprumutati

Premierul Victor Ponta a scris joi pe Facebook ca declaratia sa cu privire la faptul ca Guvernul a platit datoria integral catre FMI este adevarata si confirmata de reprezentantii FMI. Mesajul sefului.

Liviu Dragnea: M-am intalnit cu Victor Ponta azi, de ziua lui. I-am urat lucruri bune

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa o intrevedere cu lideri ai partidului la sediul PSD, ca s-a intalnit in cursul zilei cu premierul Victor Ponta, de ziua de nastere a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )