Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta, mesaj pe Facebook, de ziua sa: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, mesaj pe Facebook, de ziua sa: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe Facebook, un mesaj in care le multumeste celor care l-au felicitat de ziua sa de nastere, el mentionand totodata ca nu a facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie, a invatat din greseli si a cerut iertare cand a gresit. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: M-am intalnit cu Victor Ponta azi, de ziua lui. I-am urat lucruri bune

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa o intrevedere cu lideri ai partidului la sediul PSD, ca s-a intalnit in cursul zilei cu premierul Victor Ponta, de ziua de nastere a.

Victor Ponta, la aniversare: marirea, decaderea si greselile

Acum un an, pe vremea asta, Victor Ponta isi sarbatorea ziua pe cel mai mare stadion al tarii Arena Nationala. Era premier, sef de partid si candidat cu cele mai mari sanse la Presedintie. Azi este trimis in judecata pentru fapte penale, premier tehnocrat si doar simplu membru de partid hartuit de adversari si faultat de colegii si aliatii sai.

Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe Facebook, un mesaj in care le multumeste celor care l-au felicitat de ziua sa de nastere, el mentionand totodata ca nu a facut niciodata ceva ilegal sau rau cu.

Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui: Nu am facut niciodata ceva ilegal

Premierul Victor Ponta implineste astazi 43 de ani si se afla intr-o perioada zbuciumata a existentei lui politice, cea mai importanta dorinta in aceasta zi de 20 septembrie fiind aceea de a ramane la guvernare.

Victor Ponta: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie, am invatat din greseli si am cerut iertare cand am gresit

Premierul Victor Ponta a multumit duminica, pe contul de Facebook, tuturor celor care i-au spus la multi ani cu ocazia zilei sale de nastere si tuturor celor care i-au transmis un gand bun cu aceasta ocazie. Seful.

Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui

Premieru Victor Ponta a implinit astazi 43 de ani. Cu acest prilej, Ponta le-a multumit pe Facebook tuturor celor care i-au urat la multi ani.

Cristoiu: E o iresponsabilitate crunta sa pui pe toti procurorii DNA sa adopte in unanimitate o Rezolutie de condamnare a lui Victor Ponta. O Rezolutie de o imbecilitate datatoare de dureri de cap

Joi, DNA a anuntat ca l-a trimis in judecata pe premierul Victor Ponta. in replica, acesta a postat pe contul sau de Facebook un mesaj despre perspectivele pe care le are economia Romaniei, dar si despre.

Dosarul lui Victor Ponta este pe masa judecatoarei care l-a condamnat pe Adrian Nastase

Judecatoarea Alina Ioana Ilie a fost desemnata pentru a lua in discutie dosarul Turceni Rovinari, in care au fost trimisi in judecata premierul Victor Ponta si senatorul Dan Sova, trimis joi in instanta de DNA. Initial, dosarul a ajuns judecatoarea Cristina Rotaru, care a facut o cerere de abtinere aprobata de un alt complet. Primul termen din dosar a fost stabilit pe 21 septembrie, la o zi dupa ce premierul isi serbeaza ziua de nastere.

Victor Ponta, reclamat la CSM pentru afirmatiile facute pe Facebook dupa trimiterea sa in judecata

Directia Nationala Anticoruptie solicita Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa analizeze daca afirmatiile facute in mediul online de premierul Victor Ponta, cu privire la decizia trimiterii sale in.

90 de procurori au sesizat CSM dupa declaratia lui Victor Ponta

Mai multi procurori DNA au cerut CSM-ului sa se sesizeze dupa declaratia premierului Victor Ponta, informeaza B1 TV. Astfel, 90 de procurori DNA au decis sa sesizeze CSM dupa ce Ponta a scris pe facebook ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )