Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie, am invatat din greseli si am cerut iertare cand am gresit

B1 B1,
Victor Ponta: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie, am invatat din greseli si am cerut iertare cand am gresit

Premierul Victor Ponta a multumit duminica, pe contul de Facebook, tuturor celor care i-au spus la multi ani cu ocazia zilei sale de nastere si tuturor celor care i-au transmis un gand bun cu aceasta ocazie. Seful. continuă pe B1

Victor Ponta, mesaj pe Facebook, de ziua sa: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe Facebook, un mesaj in care le multumeste celor care l-au felicitat de ziua sa de nastere, el mentionand totodata ca nu a facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie, a invatat din greseli si a cerut iertare cand a gresit.

Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe Facebook, un mesaj in care le multumeste celor care l-au felicitat de ziua sa de nastere, el mentionand totodata ca nu a facut niciodata ceva ilegal sau rau cu.

Mesajul lui Victor Ponta de ziua lui: Nu am facut niciodata ceva ilegal

Premierul Victor Ponta implineste astazi 43 de ani si se afla intr-o perioada zbuciumata a existentei lui politice, cea mai importanta dorinta in aceasta zi de 20 septembrie fiind aceea de a ramane la guvernare.

Dupa modelul Victor Ponta, nici Laurentiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, nu-si da demisia din cauza dosarului Turceni-Rovinari

Calitatea de inculpat nu constituie motiv suficient de serios pentru demisie, in opinia celor care vor ocupa, ceva vreme de acum incolo, locuri in boxa acuzatilor. Victor Ponta nu vrea sa renunte la functia de premier, chiar daca a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari. Dupa acelasi model, nici directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, trimis si el in judecata in acelasi dosar, nu isi prezinta demisia. De altfel, Ciurel nu si-a dat demisia nici cand a adus compania pe pierderi de 700 de milioane de lei in 2014. Nimic nu-l clinteste din functie, nici macar faptul ca acum DNA face cercetari pentru un contract dubios pe care l-a incheiat anul trecut cu o firma de apartament din Constanta. Laurentiu Ciurel, fost vicepresedinte PSD Gorj, este cunoscut si ca un foarte bun prieten al premierului.

Victor Ponta, trimis in judecata de DNA in dosarul Turceni - Rovinari alaturi de Dan Sova

DNA l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul privind contractele de consultanta de la Turceni si Rovinari. DNA il acuza pe premierul Ponta de trei infractiuni: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor. In acelasi dosar, DNA i-a mai trimis in judecata alaturi de Ponta pe Dan Sova, Laurentiu Ciurel seful Complexului Oltenia) si alti doi directori de la complexul energetic. DNA a facut anuntul in timp ce premierul se afla in sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni. Reamintim ca, potrivit Constitutiei, presedintele Klaus Iohannis nu il poate suspenda pe premier la trimiterea in judecata decat pentru fapte comise in timpul mandatului de prim-ministru, ceea ce nu este cazul: in acest dosar, premierul Ponta a fost trimis in judecata de DNA pentru fapte comise ca avocat, inainte de a fi fost numit premierVezi atasat Rechizitoriul DNA.

Dosarul lui Victor Ponta este pe masa judecatoarei care l-a condamnat pe Adrian Nastase

Judecatoarea Alina Ioana Ilie a fost desemnata pentru a lua in discutie dosarul Turceni Rovinari, in care au fost trimisi in judecata premierul Victor Ponta si senatorul Dan Sova, trimis joi in instanta de DNA. Initial, dosarul a ajuns judecatoarea Cristina Rotaru, care a facut o cerere de abtinere aprobata de un alt complet. Primul termen din dosar a fost stabilit pe 21 septembrie, la o zi dupa ce premierul isi serbeaza ziua de nastere.

Un judecator de la iCCJ a refuzat dosarul lui Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

Judecatoarea Cristina Rotaru de la inalta Curte de Casatie si Justitie, careia i-a fost repartizat dosarul premierului Victor Ponta, a facut cerere de abtinere pe motiv de incompatibilitate, anunta B1 TV. Cer.

Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta

Doamna judecator, Cristina Rotaru, de la inalta Curte de Casatie si Justitie, careia i-a fost repartizat dosarul premierului Victor Ponta, a facut cerere de abtinere pe motiv de incompatibilitate, transmit surse din presa.

UPDATE Un nou dosar pentru premier, DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul Victor Ponta - surse / Un judecator a refuzat dosarul premierului Victor Ponta, invocand o incompatibilitate

UPDATE Procurorii DNA au disjuns cauza privind conflictul de interese in cazul premierului Victor Ponta, deoarece vizeaza si alte persoane fata de care nu s-au finalizat cercetarile, au declarat vineri pentru Agerpres surse judiciare. Asta inseamna inca un dosar pentru premierul Ponta. Pe de alta parte, un judecator caruia i se repartizase dosarul premierului Victor Ponta a refuzat cazul, invocand motive de incompatibilitate, informeaza Digi24.

Procesul lui Victor Ponta. Rechizitoriul DNA: inscrisurile depuse de Ponta sunt copia fidela, literalmente, inclusiv in privinta greselilor de ortografie dupa alte rapoarte

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe Victor Ponta, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat Ponta Victor-Viorel, in prezent prim-ministru, fiind acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )