Libnet.ro
UNICEF

07:00

Elena Udrea: Victor Ponta a ajuns, pe mana lui, sa nu mai aiba nicio autoritate ca premier. Nu mai poate spera sa ramana in functie

B1 B1,
Elena Udrea: Victor Ponta a ajuns, pe mana lui, sa nu mai aiba nicio autoritate ca premier. Nu mai poate spera sa ramana in functie

Elena Udrea a scris vineri, pe pagina persoanala de Facebook, ca premierul Victor Ponta a ajuns sa nu mai aiba nicio autoritate ca prim-ministru si, prin urmare, acesta nu poate spera sa ramana in. continuă pe B1

Victor Ponta: La Congres sa se decida daca mai vor continuarea guvernarii sau PSD trece in opozitie

Premierul Victor Ponta a declarat marti, intrebat despre organizarea congresului PSD mai devreme, ca este de acord cu acest lucru, pentru ca astfel partidul sa se decida daca doreste continuarea guvernarii sau trecerea in opozitie.

Victor Ponta: Anul acesta terminam si nu mai avem absolut niciun dolar datorie la FMI

Premierul Victor Ponta sustine ca statul roman nu mai are nicio datorie fata de Fondul Monetar International FMI), precizand ca Romania nu are nevoie de niciun dolar si niciun euro imprumut de la institutiile financiare internationale.

Victor Ponta: Anul acesta terminam si nu mai avem niciun dolar de platit la FMI (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, in sedinta de Guvern, ca anul acesta Romania termina de platit si si va mai avea nici un dolar datorie la Fonul Monetar International. De asemena, seful Executivului a.

Elena Udrea: Solutia salvarii televiziunii publice trebuie sa fie un management profesionist, nu numirile politice. Dragi colegi politicieni, luati mana de pe TVR!

Elena Udrea critica decizia Comisiilor Parlamentare de Cultura de a respinge Raportul Consiliului de Administratie al Televiziunii RomaneTVR) si suntine ca solutia in ceea ce priveste televiziunea publica.

Elena Udrea recunoaste ca protejata sa de la Primaria Capitalei are probleme mintale: Cine mai e normal azi?!

Elena Udrea recunoaste ca Simona Cretu, femeia pe care a propulsat-o in functia de consilier la Primaria Capitalei ar putea avea unele probleme psihice. Udrea incearca sa bagatelizeze insa declaratiile.

Dosarul lui Victor Ponta este pe masa judecatoarei care l-a condamnat pe Adrian Nastase

Judecatoarea Alina Ioana Ilie a fost desemnata pentru a lua in discutie dosarul Turceni Rovinari, in care au fost trimisi in judecata premierul Victor Ponta si senatorul Dan Sova, trimis joi in instanta de DNA. Initial, dosarul a ajuns judecatoarea Cristina Rotaru, care a facut o cerere de abtinere aprobata de un alt complet. Primul termen din dosar a fost stabilit pe 21 septembrie, la o zi dupa ce premierul isi serbeaza ziua de nastere.

Jurnalul National: Cum si-a rasplatit Elena Udrea partenerii de guvernare

Elena Udrea a avut grija sa-i rasplateasca pe partenerii de guvernare ai Partidului Democrat Liberal, scrie Jurnalul National. Favorita lui Traian Basescu a atribuit prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si a.

FOTO. Elena Udrea, in Parlament pentru discursul lui Klaus Iohannis

Deputatul Elena Udrea a participat in aceasta dimineata la sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor, la Palatul Parlamentului. susa: Agepressusa:.

Victor Ponta, la DNA: Am vrut sa depun la dosar un document foarte important (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), anunta B1 TV. Seful executivului a precizat ca a venit pentru a depune un document foarte important la dosar si ca va da.

Liviu Dragnea: Nu sunt semnale din PSD ca partidul nu l-ar mai sustine pe Victor Ponta

PSD nu a transmis o pozitie oficiala dupa ce Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari. Liviu Dragnea spune ca nu are semnale ca partidul nu l-ar mai sustine pe Ponta. Presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )