Libnet.ro
UNICEF

16:00

Adevarul Live: De ce pentru Simona Halep urmeaza cele mai importante doua saptamani din cariera ei de pana acum

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: De ce pentru Simona Halep urmeaza cele mai importante doua saptamani din cariera ei de pana acum

Simona Halep 4 WTA) va juca, diseara, de la ora 20. 00 Eurosport), cu Jana Cepelova Slovacia, 89 WTA) in runda inaugurala de la French Open 2017. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00: De ce pentru Simona Halep urmeaza cele mai importante doua saptamani din cariera ei de pana acum

Simona Halep 4 WTA) va juca, diseara, de la ora 20. 00 Eurosport), cu Jana Cepelova Slovacia, 89 WTA) in runda inaugurala de la French Open 2017.

Ce recomandare are antrenorul Serenei Williams pentru Simona Halep. Poate fi cheia succesului la Roland Garros

Patrick Mouratoglou, antrenorul care a facut din Serena Williams numarul 1 mondial, a vorbit despre Simona Halep si despre viitorul ei.

A inceput sarbatoarea festCO. George Mihaita si Octavian Saiu, de la ora 12.00, la Adevarul Live, vorbesc despre Festivalul Comediei Romanesti VIDEO

Directorul Teatrului de Comedie, George Mihaita, si teatrologul Octavian Saiu sunt invitati de la ora 12. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre Festivalul Comediei Romanesti, festCO, care a inceput sambata in Capitala.

A inceput sarbatoarea festCO. George Mihaita si Octavian Saiu vorbesc despre Festivalul Comediei Romanesti, la Adevarul Live, ora 12.00 VIDEO

Directorul Teatrului de Comedie, George Mihaita, si teatrologul Octavian Saiu sunt invitati de la ora 12. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre Festivalul Comediei Romanesti, festCO, care a inceput sambata in Capitala.

Avancronica zilei la Roland Garros. Cele mai importante transmisiuni televizate

Sorana Cirstea si Simona Halep sunt ultimele romance ramase in turneu dupa ce Monica Niculescu, Ana Bogdan, Patricia Tig si Irina Begu au fost invinse in ziua a doua.

Simona Halep a primit verdictul medicilor. Mesajul postat de jucatoarea noastra

Simona Halep acuza probleme destul de grave la glezna si a fost nevoita sa faca un nou RMN pentru a vedea cum se prezinta ligamentul afectat.

Simona Halep, debut triumfator la Roland Garros! Jucatoarea noastra a trecut in forta de Jana Cepelova

Simona Halep a trecut fara probleme de slovaca Jana Cepelova, locul 88 WTA, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep a dezvaluit la CNN care este secretul succesului ei din ultima perioada. Am facut asta zilnic!

Simona Halep este una dintre favoritele turneului de la Roland Garros, specialistii considerand ca jucatoarea noastra se descurca foarte bine pe zgura.

Roland Garros 2017- Cand debuteaza Simona Halep pe zgura pariziana. Ziua si ora meciului cu Jana Cepelova

Simona Halep este una dintre principalele favorite la castigarea trofeului de la Roland Garros, in ciuda faptului ca este usor accidentata.

Adevarul Live: Hildegard Brandl, despre Congresul PNL si proiectele economice ale liberalilor

Hildegard Brandl, fost candidat PNL la parlamentare pentru un loc de senator, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre Congresul PNL din 17 iunie, cele trei motiuni ale candidatilor, precum si despre proiectele economice pe care le pregatesc liberalii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2403 seconds )