Libnet.ro
UNICEF

18:00

Avancronica zilei la Roland Garros. Cele mai importante transmisiuni televizate

Adevărul Adevărul,
Avancronica zilei la Roland Garros. Cele mai importante transmisiuni televizate

Sorana Cirstea si Simona Halep sunt ultimele romance ramase in turneu dupa ce Monica Niculescu, Ana Bogdan, Patricia Tig si Irina Begu au fost invinse in ziua a doua. continuă pe Adevărul

Culorile si simbolistica. Ce semnifica cele mai importante nuante din viata noastra

Culorile au fost, inca din timpuri stravechi, asociate cu diverse realitati ale universului uman. Zeitatile, punctele cardinale sau momentele zilei sunt doar cateva dintre elementele care aveau cate o culoare asociata.

Adevarul Live, ora 14.00: De ce pentru Simona Halep urmeaza cele mai importante doua saptamani din cariera ei de pana acum

Simona Halep 4 WTA) va juca, diseara, de la ora 20. 00 Eurosport), cu Jana Cepelova Slovacia, 89 WTA) in runda inaugurala de la French Open 2017.

Adevarul Live: De ce pentru Simona Halep urmeaza cele mai importante doua saptamani din cariera ei de pana acum

Simona Halep 4 WTA) va juca, diseara, de la ora 20. 00 Eurosport), cu Jana Cepelova Slovacia, 89 WTA) in runda inaugurala de la French Open 2017.

Pe teren baiatul rau, acasa un mielusel. Cum se comporta Gabriel Tamas cu cele mai importante persoane din viata lui (FOTO)

Tamas este considerat baiatul dur din fotbal, insa asta se intampla doar pe teren. Acasa este un mielusel, iar cea care il imblanzeste este chiar fetita lui Selena. Tamas.

Roland Garros: Dominic Thiem, debut solid (Rezultatele zilei pe tabloul masculin de simplu)

Cap de serie numarul sase, Dominic Thiem a avut parte de un debut solid la Roland Garros, austriacul castigand fara nicio emotie partida cu Bernard Tomic 6-4, 6-0, 6-2). Continua, de asemenea, competitia nume importante precum Lucas Pouille, Ivo Karlovic si Grigor Dimitrov. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu.

Meciul zilei in turneul masculin de la Roland Garros

Alexander Zverev, numarul 10 mondial, il infrunta pe Fernando Verdasco, al 37-lea jucator al lumii, luni, intr-unul dintre cele mai tari meciuri ale rundei inaugurale la Roland Garros. Scorul intalnirilor directe este egal, 1-1, iar Verdasco are o cota fabuloasa pentru victorie.

Roland Garros: Kerber, Lucic-Baroni si Roberta Vinci, victimele din prima zi de intreceri

Prima zi de la Roland Garros a adus meciuri frumoase pe tabloul feminin de simplu, surprizele aparand si ele. Al doilea turneu de Grand Slam a ramas fara principala favorita: Angelique Kerber. De asemenea, au mai parasit competitia nume importante precum Mirjana Lucic-Baroni favorita 22) si Roberta Vinci favorita 31). Intra in material pentru a vedea rezultatele complete inregistrate duminica la Paris.

Roland Garros 2017 - De ce turneul de la de pe zgura pariziana este cel mai bun pentru jucatorii din Romania

Turneul de la Roland Garros este un turneul la care jucatorii din Romania au obtinut cele mai bune performante de-a lungul istoriei.

Roland Garros 2017 - De ce turneul de pe zgura pariziana este cel mai bun pentru jucatorii din Romania

Roland Garros este un turneu la care jucatorii din Romania au obtinut cele mai bune performante de-a lungul istoriei.

Vezi cu streaming live toate meciurile de la Roland Garros

Toate meciurile romancelor si cele ale turneului de la Roland Garros se pot viziona aici cu streaming live, pe Betano TV.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )