Libnet.ro
UNICEF

10:00

Adevarul Live: pro si contra boicotarii alegerilor europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: pro si contra boicotarii alegerilor europarlamentare

Pentru prima data de la intrarea in UE, in Romania se desfasoara o campanie de boicot a alegerilor europarlamentare. Care sunt motivele de la baza acestei actiuni si ce rezultate spera sa obtina initiatorii? De la ora 11, Claudiu Craciun, care a lansat aceasta miscarea sub forma unei greve cetatenesti, intra in dialog cu sociologul Mircea Kivu si cu redactorul sef adevarul. ro, Calin Nicolescu. continuă pe Adevărul

VIDEO Adevarul Live: pro si contra boicotarii europarlamentarelor. Claudiu Craciun: Este greva cetateneasca, nu o numesc boicot

Pentru prima data de la intrarea in UE, in Romania se desfasoara o campanie de boicot a alegerilor europarlamentare. Care sunt motivele de la baza acestei actiuni si ce rezultate spera sa obtina initiatorii? De la ora 11. 00 Claudiu Craciun, care a lansat aceasta miscarea sub forma unei greve cetatenesti, intra in dialog cu sociologul Mircea Kivu si cu redactorul sef adevarul. ro, Calin Nicolescu.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Cartianu despre ultima saptamana de campanie electorala

Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live, de la ora 11. 00, surprizele care pot sa apara in ultima saptamana de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare.

Grigore Cratianu la Adevarul Live: Cel mai mare partid din tara este cel al nevotantilor

Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live, de la ora 11. 00, surprizele care pot sa apara in ultima saptamana de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare.

Totul despre campania pentru Creditul de Realizari Personale, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, Ada Teslaru, director of Possibilities - Graffiti Social Work, Anca Nutza, director de Identitate si Comunicare UniCredit Tiriac Bank, si Gauthier van Weddingen, CEO UniCredit Consumer Financing, discuta despre cand ar fi un moment potrivit de accesare a unui credit, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Adevarul Live: Liderii masonilor, despre importanta Romaniei pe harta lumii masonice

Radu Balanescu, Mare Maestru al MLN si Secretar Executiv al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Regulare,Thomas W. Jackson, presedintele onorific al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare siRudiger Templin, Mare Maestru al Marilor Loji Unite ale Germaniei, sunt invitatii editieiAdevarul Live, unde discuta semnificatia acestei numiri pentru Romania.

Ministrul Nicolae Baniciou vorbeste despre scandalul retetelor false de la Fundeni, la Adevarul Live de la ora 15.00

In contextul scandalurilor din mai multe spitale din tara, ministrul Sanatatii vine la Adevarul Live sa explice cum vor fi eliminate fraudele din sistem.

ADMITERE LICEU 2014 Noutatile si avantajele scolii profesionale, la Adevarul Live, de la ora 14.00

De anul viitor, elevii care vor sa invete o meserie se pot inscrie direct la scoala profesionala dupa Evaluarea Nationala, unde vor studia timp de trei ani de zile si vor face practica in companii partenere, cu o bursa lunara de 200 de lei. Despre noutatile si avantajele acestei alternative la liceu discutam la Adevarul Live, de la ora 14.

Adevarul Live: cat de importanta este vizita lui Joe Biden la Bucuresti

Jurnalistii Ion M. Ionita si Liviu Iolu au discutat, la Adevarul Live, importanta vizitei vicepresedintelui american, Joe Biden, in Romania.

Adevarul Live, luni, ora 13.00: Liderii masonilor, despre importanta Romaniei pe harta lumii masonice

Cei mai importanti masoni din lume se reunesc in exclusivitate la Adevarul Live luni, 19 mai, intr-o editie speciala moderata de corespondentul de presa la Bruxelles, Cristian Unteanu, la numai doua zile dupa alegerea dr. Radu Balanescu in functia de Secretar Executiv al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Regulare, cel mai inalt statut detinut de un mason roman.

Adevarul Live, ora 13.00: Liderii masonilor, despre importanta Romaniei pe harta lumii masonice

Radu Balanescu, Mare Maestru al MLN si Secretar Executiv al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Regulare,Thomas W. Jackson, presedintele onorific al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare siRudiger Templin, Mare Maestru al Marilor Loji Unite ale Germaniei, sunt invitatii editieiAdevarul Live de luni 19 mai ora 13. 00,unde vor discuta semnificatia acestei numiri pentru Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )