Libnet.ro
UNICEF

19:30

Adevarul te mediteaza pentru BAC 2016. Prima lectie video la Limba romana, la Adevarul Live - luni, ora 14.30

Adevărul Adevărul,
Adevarul te mediteaza pentru BAC 2016. Prima lectie video la Limba romana, la Adevarul Live - luni, ora 14.30

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac, editia 2016, incepe luni, 6 iunie, la ora 14. 30, cu lectia de Limba si literatura romana. Prima meditatie va fi oferita de profesoarele Ecaterina Stanca, de la Colegiul National Tudor Vianu, si Ruxandra Achim, de la Colegiul National I. Caragiale. continuă pe Adevărul

De luni incep meditatiile la Adevarul LIVE pentru BAC 2016

Incepand de luni, 6 iunie, profesori din liceele de top din Bucuresti vor incepe sa predea lectii video la Adevarul LIVE in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza pentru BAC 2016. Astfel, Adevarul continua sa ofere liceenilor care se pregatesc pentru examenele din acest an meditatii gratuite si live care ii pot ajuta sa inteleaga si sa aprofundeze materiile.

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac continua si in 2016. Luni, 6 iunie, incepem meditatiile la Adevarul Live

Adevarul. ro vine din nou in ajutorul absolventilor de clasa a XII-a care sustin in aceasta vara examenul de Bacalaureat, cu o serie de lectii video sustinute de profesori de specialitate din Bucuresti. in perioada 6-10 iunie, cadrele didactice rezolva in direct modele de subiecte de examen, dar explica si ce ar trebui sa aiba elevii in vedere in timpul examenului.

Accelerarea cresterii economice a Romaniei, inclusa in strategia de dezvoltare economica pentru perioada 2016-2020

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa prezinte, la finalul lunii iunie o strategie de dezvoltare economica pentru perioada 2016-2020 care va cuprinde masuri de accelerare a cresterii economice de la o medie de 3% in prezent la o medie de 5%, care sa asigure convergenta reala cu Europa de Vest.

ALEGERI LOCALE 2016. Prima reactie a Gabrielei Firea, noul primar al Capitalei

Imediat dupa anuntarea primelor exit poll-urilor, la ora 21. 00, castigatoarea alegerilor pentru Primaria Capitalei, cu 42% din voturile bucurestenilor, Gabriela Firea a primit trei trandafiri de la presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a felicitat-o pentru victorie.

O noua EDITIE SPECIALA RL pentru Euro 2016

Nationala Romaniei este prima echipa care a ajuns in Franta. Fotbalistii romani revin la un campionat european dupa opt ani de absenta. Este doar a patra participare din istoria tricolorilor la competitia continentala, iar ziarul nostru marcheaza acest moment important printr-un al doilea supliment special.

VIDEO Germania - Ungaria 2-0/ Campioana mondiala, pregatita pentru Euro 2016

Germania a disputat ultimul meci inainte de startul Euro 2016, campioana mondiala en-titre trecand, scor 2-0, de Ungaria, la Gelsenkirchen. Adam Lang autogol - 39') si Thomas Muller 64') au punctat pentru echipa pregatita de Joachim Low.

Romania - Georgia 5-1, in ultimul meci de pregatire pentru EURO 2016

Natioanal de fotbal a Romaniei a invins selectionata Georgiei cu scorul de 5-1 in ultima repetitie inaintea participarii la EURO 2016. Meciul a fost disputat pe Arena.

Alegeri locale 2016. Prima experienta a votului, traita de tinerii proaspat majori

Pentru foarte multi tineri din Romania au intrat pentru prima data intr-o sectie de votare la alegerile locale 2016. Cativa dintre ei au vorbit deschis despre prima experienta a votului pe care au trait-o.

ALEGERI LOCALE 2016. Prima cerere de demisie a conducerii PNL, in urma scorului dezastruos la alegeri

Deputatul PNL Theodor Paleologu a afirmat duminica seara ca actuala conducere lamentabila a PNL trebuie sa plece dupa dezastrul de la Bucuresti, calificand declaratiile anterioare ale liberalilor Cezar Preda si Alina Gorghiu despre Nicusor Dan drept nerusinate imbecilitati.

Rezultate alegeri locale 2016. Cine a castigat primariile din judetul Sibiu

PSD si PNL isi impart primariile la alegeri locale 2016 in judetul Sibiu. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a afla rezultatele alegerilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )