Libnet.ro
UNICEF

22:30

De luni incep meditatiile la Adevarul LIVE pentru BAC 2016

Adevărul Adevărul,
De luni incep meditatiile la Adevarul LIVE pentru BAC 2016

Incepand de luni, 6 iunie, profesori din liceele de top din Bucuresti vor incepe sa predea lectii video la Adevarul LIVE in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza pentru BAC 2016. Astfel, Adevarul continua sa ofere liceenilor care se pregatesc pentru examenele din acest an meditatii gratuite si live care ii pot ajuta sa inteleaga si sa aprofundeze materiile. continuă pe Adevărul

Adevarul te mediteaza pentru BAC 2016. Prima lectie video la Limba romana, la Adevarul Live - luni, ora 14.30

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac, editia 2016, incepe luni, 6 iunie, la ora 14. 30, cu lectia de Limba si literatura romana. Prima meditatie va fi oferita de profesoarele Ecaterina Stanca, de la Colegiul National Tudor Vianu, si Ruxandra Achim, de la Colegiul National I. Caragiale.

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac continua si in 2016. Luni, 6 iunie, incepem meditatiile la Adevarul Live

Adevarul. ro vine din nou in ajutorul absolventilor de clasa a XII-a care sustin in aceasta vara examenul de Bacalaureat, cu o serie de lectii video sustinute de profesori de specialitate din Bucuresti. in perioada 6-10 iunie, cadrele didactice rezolva in direct modele de subiecte de examen, dar explica si ce ar trebui sa aiba elevii in vedere in timpul examenului.

De luni incep estimarile pagubelor produse de inundatii. Aproximativ 1.000 de angajati MAI au intervenit pentru inlaturarea efectelor ploilor

Aproximativ 1. 000 de angajati MAI au intervenit in cazul comunitatilor afectate de inundatii, in ultimele 24 de ore. Situatia se normalizeaza, dar raman in atentie rauri din 13 judete care sunt sub Cod Galben pana luni, la ora 12. 00, si alte trei bazine hidrografice, aflate sub avertizare de inundatii pana duminica spre luni, ora 3. Totodata, de luni, se vor intruni comisiile judetene mixte de evaluare estimativa a pagubelor.

Accelerarea cresterii economice a Romaniei, inclusa in strategia de dezvoltare economica pentru perioada 2016-2020

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa prezinte, la finalul lunii iunie o strategie de dezvoltare economica pentru perioada 2016-2020 care va cuprinde masuri de accelerare a cresterii economice de la o medie de 3% in prezent la o medie de 5%, care sa asigure convergenta reala cu Europa de Vest.

Oamenii DaDa, Gigi Caciuleanu si Lari Giorgescu, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Anul acesta, dadaismul implineste 100 de ani. Unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani pe plan mondial, coregraful Gigi Caciuleanu, a pregatit o noua premiera, lOm DAdA, spectacol de teatru coregrafic, prezentat la sala Atelier a Teatrului National Bucuresti.

Cum gandesc politicienii?, o colectie de perle prezentata de Radu Paraschivescu la Adevarul Live, de la ora 13.00

Scriitorul Radu Paraschivescu este colectionar de perle, dar nu din genul celor produse de stridii, ci din specia homo politicus, acolo unde vorbele de duh ale politicienillor au fost alese cu grija si stranse intr-o carte lansata la Salonul de carte Bookfest.

Adevarul LIVE, ora 16.00: Serviciile secrete si razboiul hibrid impotriva Romaniei

Suntem, asemeni tuturor tarilor aflate la granita spatiului UE/NATO cu Federatia Rusa, supusi efectelor unui foarte complex razboi hibrid. Un tip nou de confruntare, dezvoltata pe baza tehnicilor mai vechi ale razboiului psihologic, dar acum cuprinzind actiuni complet surprinzatoare in mai multe domenii, toate urmarind influentarea, manevrarea si stapinirea opiniei publice.

Care sunt cele mai mari greseli ale ginecologilor din Romania? Aflati la Adevarul Live, de la ora 13.00

Diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice se face deficitar in multe situatii in Romania. in lipsa unor protocoale riguroase, femeile se plimba ani intregi de la un medic la altul fara sa beneficieze de investigatiile relevante. Timpul pierdut se traduce apoi prin probleme de fertilitate sau mai grave. Despre acest cerc vicios vorbim cu dr. Paul Pirtea, ginecolog si specialist in FIV la Spitalul Universitar Cochin din Paris.

VIDEO Germania - Ungaria 2-0/ Campioana mondiala, pregatita pentru Euro 2016

Germania a disputat ultimul meci inainte de startul Euro 2016, campioana mondiala en-titre trecand, scor 2-0, de Ungaria, la Gelsenkirchen. Adam Lang autogol - 39') si Thomas Muller 64') au punctat pentru echipa pregatita de Joachim Low.

Romania - Georgia 5-1, in ultimul meci de pregatire pentru EURO 2016

Natioanal de fotbal a Romaniei a invins selectionata Georgiei cu scorul de 5-1 in ultima repetitie inaintea participarii la EURO 2016. Meciul a fost disputat pe Arena.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )