Libnet.ro
UNICEF

21:00

Adio Camera Verde la Eurovision in acest an!

ADPM ADPM,
Adio Camera Verde la Eurovision in acest an!

TVR a redus cat a putut cheltuielile Selectei Nationale Eurovision din acest an. Tranmisia live nu va mai avea loc din cladirea TVR, ci dintr-un teatru din Brasov. Prin urmare, s-a renuntat la traditionala camera verde, unde stateau artistii si unde se realizau interviurile la cald. continuă pe ADPM

DAAS si-a bugetat afaceri de 30 mil. euro in acest an

Furnizorul de servicii si echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante si magazine DAAS Romania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 25 milioane euro, in crestere cu 6% fata de 2012, si estimeaza ca va ajunge in acest an la 30.

Christian Tour vrea afaceri si profit in crestere cu 30% in acest an

Agentia de turism Christian Tour, fondata de Cristian Pandel, isi propune pentru acest an o cifra de afaceri de 60 milioane de euro, in crestere cu 30% fata de anul anterior, si un avans similar al profitului, pe fondul majorarii numarului de clienti.

Antibiotice si-a propus un profit de 30,5 milioane lei, pentru acest an

Producatorul farmaceutic Antibiotice Iasi estimeaza pentru acest an o crestere cu 6% a profitului net, la 30,55 milioane lei 6,7 milioane euro), fata de 2013, si a programat cheltuieli cu investitiile de 34,12 milioane lei 7,5 milioane euro), potrivit bugetului companiei, citat de Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )