Libnet.ro
UNICEF

18:00

Adio Oltchim! Cea mai titrata echipa din handbalul romanesc s-a desfiintat

Adevărul Adevărul,
Adio Oltchim! Cea mai titrata echipa din handbalul romanesc s-a desfiintat

Dupa ce saptamana trecuta oficialii Oltchimului anuntat ca nu se pune problema desfiintarii echipei, inevitabilul s-a produs in cele din urma. Din cauza datoriilor mari, gruparea valceana nu va mai exista incepand cu sezonul viitor. continuă pe Adevărul

Adio, Oltchim! Cea mai titrata echipa din handbalul romanesc s-a desfiintat

Dupa ce saptamana trecuta oficialii Oltchimului anuntat ca nu se pune problema desfiintarii echipei, inevitabilul s-a produs in cele din urma. Din cauza datoriilor mari, gruparea valceana nu va mai exista incepand cu sezonul viitor.

Sondaj BBC: Germania este cea mai populara tara din lume

Germania este cea mai populara tara din lume, potrivit clasamentului anual alcatuit de BBC pe baza unui sondaj de opinie in cursul caruia au fost intervievate 26. 000 de persoane.

VOTAT! Germania este cea mai iubita tara din lume

Germania este cea mai populara tara din lume, potrivit clasamentului anual alcatuit de BBC pe baza unui sondaj de opinie in cursul caruia au fost intervievate 26. 000 de persoane.

Sondaj BBC: Germania este cea mai populara tara din lume

Germania este cea mai populara tara din lume. Potrivit unui sondaj BBC, pe urmatoarele pozitii in topul destinatiilor preferate de turisti se afla Canada si Marea Britanie. Pe primul loc in clasament se.

Fotografie inedita cu Obama. Ce partenera a avut in cea mai importanta noapte din adolescenta

Revista Time a publicat o fotografie in care Barack Obama zambeste larg in timp ce tine de umeri o blonda. Domnisoara i-a fost partenera in cea mai importanta noapte din adolescenta oricarui tanar. Nu va.

Sondaj BBC: Afla care este cea mai populara tara din lume.

Germania este cea mai populara tara din lume. Potrivit unui sondaj BBC, pe urmatoarele pozitii in topul destinatiilor preferate de turisti se afla Canada si Marea Britanie, informeaza Mediafax. Pe primul loc in clasament se afla Germania. 59% dintre cei chestionati au avut cuvinte de lauda la adresa acestei tari. Canada ocupa locul doi urmata de Marea Britanie. Prezenta Regatului Unit pe pozitia a treia a clasamentului poate fi explicata prin gazduirea Jocurilor Olimpice de anul trecut, .

O tara din Uniunea Europeana a fost votata cea mai iubita natiune din lume, desi istoria ei este SOCANTA

Germania este cea mai populara tara din lume, potrivit clasamentului anual alcatuit de BBC pe baza unui sondaj de opinie in cursul caruia au fost intervievate 26. 000 de persoane. Persoanele intervievate au fost rug.

Bangkok, cea mai vizitata destinatie din lume

MasterCard prezinta cea de-a treia editie a clasamentului anual Global Destination Cities Index, anuntand ca Bangkok este orasul turistic numarul unu, in acest an, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Sondaj BBC: Germania, cea mai populara tara din lume

Germania, cea mai mare economie a Europei, a fost desemnata cea mai populara tara din lume intr-un sondaj BBC, desi statul condus de Angela Merkel a fost adesea criticat dur. Germania a fost acuzata ca nu a depus suficiente eforturi pentru a veni in ajutorul zonei euro.

Studiu: Cea mai inteligenta persoana din lume tot ar pica aceasta problema simpla de matematica

Un nou studiu, publicat in Journal of Personality ans Social Psychology, sugereaza ca o persoana, oricat ar fi de inteligenta, tot ar pica o simpla problema din cauza deviatiilor din judecata, relateaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )