Libnet.ro
UNICEF

18:00

Adjunctul sefului Politiei, arestat dupa ce a divulgat unei grupari datele unei persoane

Antena3 Antena3,
Adjunctul sefului Politiei, arestat dupa ce a divulgat unei grupari datele unei persoane

Adjunctul sefului Politiei Ramnicu Valcea, Gabriel Mihai Popa, a fost arestat preventiv miercuri, fiind acuzat ca a divulgat membrilor unui grup infractional datele unei persoane, pe care le-a obtinut accesand. continuă pe Antena3

Adjunctul sefului politiei Ramnicu Valcea, arestat pentru 30 de zile impreuna cu membrii grupului Obreja

Adjunctul sefului Politiei Municipiului Ramnicu Valcea, comisar sef Gabriel Popa, a primit miercuri seara, impreuna cu membrii clanului Mihai Obreja, mandat de arestare pentru 30 de zile, informeaza Agerpres. Potrivit avocatului lui Popa, Bogdan Ungureanu, comisarul sef ar fi acuzat de divulgarea de date confidentiale clanului Mihai Obreja.

Traian Berbeceanu cere audierea Alinei Bica si a sefului Politiei Romane

Fostul sef al Brigazii de Crima Oganizata Alba BCCO),Traian Berbeceanu, a cerut inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) audierea Alinei Bica si a sefului Politiei Romane, in dosarul cu privire la ancheta abuziva impotriva sa, informeaza Mediafax.

Traian Berbeceanu cere audierea Alinei Bica si a sefului Politiei Romane in cazul in care doi procurorilor sunt acuzati ca i-ar fi fabricat un dosar penal

Comisarul Traian Berbeceanu a cerut, miercuri, magistratilor Curtii Supreme care solutioneaza dosarul in care acesta acuza doi fosti procurori de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Alba Iulia ca i-au fabricat un dosar penal, audierea Alinei Bica, fosta sefa a DIICOT, dar si a sefului Politiei Romane, Petre Toba.

Lazio, in stare de soc! Tatal unui coleg al lui Stefan Radu, arestat dupa o executie in stil mafiot

Mijlocasul brazilian Felipe Anderson, coleg cu Stefan Radu la Lazio Roma, a primit o veste cumplita, tatal sau fiind arestat dupa ce a ucis doua persoane, intr-o cursa ca in filme.

Traian Berbeceanu cere iCCJ audierea Alinei Bica, a sefului Politiei Romane si a unor procurori

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Crima Organizata Alba, a cerut inaltei Curti, unde sunt judecati pentru abuz cei care l-au anchetat, sa fie audiati in cazul sau Alina Bica, seful Politiei, Petre Toba, precum si mai multi procurori care ar fi stiut de situatia din institutia unde lucra, transmit sursele din presa.

impuscaturi intr-un bar din Targu Ocna. Un tanar a fost arestat dupa ce a tras cu un pistol cand i s-a adus nota de plata

Impuscaturi intr-un bar din Targu Ocna. Pentru a nu plati consumatia si a-l speria pe ospatar, un tanar a scos pistolul si a tras in sus, dupa care a fugit din bar. Politistii au reusit sa-l identifice .

Umoristul francez Dieudonne, arestat dupa ce a scris pe Facebook in seara asta ma simt Charlie Coulibaly

Umoristul francez Dieudonne MBala Mbala a fost arestat miercuri in Franta, dupa ce s-a comparat, intr-o postare pe Facebook, cu teroristii care au ucis mai multe persoane saptamana trecuta in Paris,.

Irak. 12 oameni au murit dupa explozia unei masini capcana

Explozia unei bombe plasate intr-o masina capcana a provocat moartea a 12 militanti siiti si soldati irakieni, transmite AP, citand surse oficiale de la Bagdad. Masina era condusa de un sinucigas, care a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )