Libnet.ro
UNICEF

16:00

Adjunctul sefului politiei Ramnicu Valcea, arestat pentru 30 de zile impreuna cu membrii grupului Obreja

Hotnews Hotnews,
 Adjunctul sefului politiei Ramnicu Valcea, arestat pentru 30 de zile impreuna cu membrii grupului Obreja

Adjunctul sefului Politiei Municipiului Ramnicu Valcea, comisar sef Gabriel Popa, a primit miercuri seara, impreuna cu membrii clanului Mihai Obreja, mandat de arestare pentru 30 de zile, informeaza Agerpres. Potrivit avocatului lui Popa, Bogdan Ungureanu, comisarul sef ar fi acuzat de divulgarea de date confidentiale clanului Mihai Obreja. continuă pe Hotnews

Adjunctul sefului Politiei, arestat dupa ce a divulgat unei grupari datele unei persoane

Adjunctul sefului Politiei Ramnicu Valcea, Gabriel Mihai Popa, a fost arestat preventiv miercuri, fiind acuzat ca a divulgat membrilor unui grup infractional datele unei persoane, pe care le-a obtinut accesand.

De ce a fost arestat adjunctul Politiei Ramnicu Valcea

Magistratii Tribunalului Valcea au emis, miercuri seara, mandat de arestare preventiva, pentru 30 de zile, pe numele adjunctului sefului Politiei Ramnicu Valcea, Gabriel Mihai Popa. Politistul este acuzat ca a divulgat unei persoane date pe care le-a accesat in calitatea sa de om al legii si care nu erau destinate publicitatii.

Perchezitii in Valcea si in Bucuresti. Procurorii DIICOT cerceteaza o retea specializata in santaj. Adjunctul Politiei Ramnicu Valcea, vizat de ancheta

Procurorii DIICOT Valcea impreuna cu ofiterii de politie judiciara din cadrul Brigazilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, Bucuresti si Craiova si a Serviciilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Valcea si Olt au efectuat marti dimineata 29 de perchezitii la domiciile unor persoane suspectate de santaj, inselaciune, spalare de bani si evaziune fiscala.

Traian Berbeceanu cere audierea Alinei Bica si a sefului Politiei Romane

Fostul sef al Brigazii de Crima Oganizata Alba BCCO),Traian Berbeceanu, a cerut inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) audierea Alinei Bica si a sefului Politiei Romane, in dosarul cu privire la ancheta abuziva impotriva sa, informeaza Mediafax.

Traian Berbeceanu cere audierea Alinei Bica si a sefului Politiei Romane in cazul in care doi procurorilor sunt acuzati ca i-ar fi fabricat un dosar penal

Comisarul Traian Berbeceanu a cerut, miercuri, magistratilor Curtii Supreme care solutioneaza dosarul in care acesta acuza doi fosti procurori de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Alba Iulia ca i-au fabricat un dosar penal, audierea Alinei Bica, fosta sefa a DIICOT, dar si a sefului Politiei Romane, Petre Toba.

Caporal de la o unitate militara din Bucuresti, arestat pentru complicitate la omor

Un caporal din cadrul unei unitati militare din Bucuresti a fost arestat pentru complicitate la omor, informeaza B1 TV. Potrivit anchetatorilor, in urma unui incident petrecut pe 10 ianuarie, intr-o comuna din.

Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor

Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor Stire in curs de actualizare .

CET Govora trebuie sa plateasca 184 milioane lei pentru a prelua carierele de la Berbesti si Alunu

CET Govora, furnizorul de agent termic din Ramnicu Valcea nu va scapa de plata datoriei istorice pe care o are catre Complexul Energetic Oltenia CEO). Ca sa poata prelua minele din Berbesti si Alunu, Cet Govora va plati 184 milioane de lei.

Traian Berbeceanu cere iCCJ audierea Alinei Bica, a sefului Politiei Romane si a unor procurori

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Crima Organizata Alba, a cerut inaltei Curti, unde sunt judecati pentru abuz cei care l-au anchetat, sa fie audiati in cazul sau Alina Bica, seful Politiei, Petre Toba, precum si mai multi procurori care ar fi stiut de situatia din institutia unde lucra, transmit sursele din presa.

Umoristul francez Dieudonne, arestat pentru apologia terorismului

Umoristul francez Dieudonne a fost arestat miercuri dimineata in Franta pentru apologia terorismului, dupa ce a scris pe pagina sa de Facebook Je me sens Charlie Coulibaly, cu referire la numele ucigasului de la magazinul evreiesc din Porte de Vincennes, anunta AFP. Dieudonne s-a apropiat de partidul de extrema dreapta Frontul National, al carui fost presedinte, Jean-Marie Le Pen, este nasul unuia dintre copiii sai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,339 seconds )