Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor

România Liberă România Liberă,
Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor

Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor Stire in curs de actualizare . continuă pe România Liberă

Caporal de la o unitate militara din Bucuresti, arestat pentru complicitate la omor

Un caporal din cadrul unei unitati militare din Bucuresti a fost arestat pentru complicitate la omor, informeaza B1 TV. Potrivit anchetatorilor, in urma unui incident petrecut pe 10 ianuarie, intr-o comuna din.

Caporal al unei unitati militare din Bucuresti, arestat pentru complicitate la crima

Un caporal, angajat al unei unitati militare din Capitala, a fost arestat de magistratii Tribunalului Ilfov, fiind acuzat ca a participat la o crima impreuna cu un alt barbat, informeaza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, citat de Mediafax.

Caporal arestat pentru complicitate la CRIMA

Un caporal, angajat al unei unitati militare din Capitala, a fost arestat de magistratii Tribunalului Ilfov, fiind acuzat ca a participat la o crima impreuna cu un alt barbat, informeaza Parchetul de pe.

Caporal de la unitate militara din Capitala, arestat preventiv pentru complicitate la crima

Alberth Ionut Ionescu, caporal din cadrul unei unitati militare din Capitala, a fost arestat preventiv fiind acuzat de complicitate la omor. Aceeasi masura a fost dispusa si in cazul lui Alexandru Ionut Stoica, acuzat de omor, dupa ce ar injunghiat-o pe o femeie din Ilfov.

Un complice al teroristilor din Franta a fost arestat in Bulgaria

Un francez a fost arestat in Bulgaria, in 1 ianuarie, cand incerca sa fuga in Siria. El este suspectat ca ar fi avut legaturi cu Cherif Kouachi, unul dintre autorii atentatului comis pe 7 ianuarie la sediul saptamanalului satiric Charlie Hebdo, transmite AFP, potrivit Mediafax.

Daniel Dragomir, fost ofiter in cadrul Serviciului Roman de Informatii, a fost arestat

Fostul ofiter in cadrul Serviciului Roman de Informatii, locotenent-colonelul in rezerva Daniel Dragomir, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a decis Tribunalul Bucuresti la propunerea procurorilor.

Ofiter SRI de la Antitero, arestat pentru spaga. Radu Tudor: Un caz de genul acesta este de o rusine fara precedent

Jurnalistul Radu Tudor a comentat arestarea fostului ofiter SRI Daniel Dragomir, acuzat ca ar fi luat mita de la administratorul unor firme pentru a interveni la functionari din Ministerul Finantelor, ANAF si Garda.

Un tanar a fost amendat pentru intentia de a protesta pe trotuarul Guvernului

Un tanar activist al asociatiei Uniti Salvam a fost amendat de jandarmi pentru ca ar fi vrut sa protesteze in fata Guvernului, relateaza Ziare. com. Alexandru Alexe a mers in fata Guvernului cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )