Libnet.ro
UNICEF

18:30

Caporal de la unitate militara din Capitala, arestat preventiv pentru complicitate la crima

Adevărul Adevărul,
Caporal de la unitate militara din Capitala, arestat preventiv pentru complicitate la crima

Alberth Ionut Ionescu, caporal din cadrul unei unitati militare din Capitala, a fost arestat preventiv fiind acuzat de complicitate la omor. Aceeasi masura a fost dispusa si in cazul lui Alexandru Ionut Stoica, acuzat de omor, dupa ce ar injunghiat-o pe o femeie din Ilfov. continuă pe Adevărul

Caporal de la o unitate militara din Bucuresti, arestat pentru complicitate la omor

Un caporal din cadrul unei unitati militare din Bucuresti a fost arestat pentru complicitate la omor, informeaza B1 TV. Potrivit anchetatorilor, in urma unui incident petrecut pe 10 ianuarie, intr-o comuna din.

Caporal al unei unitati militare din Bucuresti, arestat pentru complicitate la crima

Un caporal, angajat al unei unitati militare din Capitala, a fost arestat de magistratii Tribunalului Ilfov, fiind acuzat ca a participat la o crima impreuna cu un alt barbat, informeaza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, citat de Mediafax.

Pretul apartamentelor din Capitala ar putea creste cu 10 % in 2015

Pretul apartamentelor din Capitala ar putea creste in acest an cu 10 procente. Asa arata grila notarilor dupa care se calculeaza taxele si impozitele minime pentru tranzactiile de apartamente. Cele mai mari.

Arest preventiv pentru doua experte contabile din dosarul lui Marian Oprisan

Tribunalul Bucuresti a decis, ieri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a doua experte contabile din dosarul lui Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean CJ) Vrancea, cele doua fiind acuzate de Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca ar fi stabilit impreuna cum vor aborda expertiza, astfel incat sa ii favorizeze pe inculpati.

AFP: Un francez suspectat de legaturi cu TERORISTII din Paris, ARESTAT in Bulgaria

Un barbat francez, suspectat de legaturi cu teroristii care au comis atentatul de la Paris, de la sediul publicatiei Charlie Hebdo, a fost arestat in Bulgaria, informeaza justitia bulgara, potrivit.

Angela Merkel: Islamul face parte din Germania. Facem totul pentru ca integrarea sa reuseasca

Islamul face parte din Germania, a declarat luni Angela Merkel, subliniind ca este cancelarul tuturor germanilor, informeaza AFP. Totodata, Merkel si-a anuntat participarea, alaturi de presedintele german Joach.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )