Libnet.ro
UNICEF

16:00

Caporal al unei unitati militare din Bucuresti, arestat pentru complicitate la crima

Hotnews Hotnews,
 Caporal al unei unitati militare din Bucuresti, arestat pentru complicitate la crima

Un caporal, angajat al unei unitati militare din Capitala, a fost arestat de magistratii Tribunalului Ilfov, fiind acuzat ca a participat la o crima impreuna cu un alt barbat, informeaza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Caporal de la o unitate militara din Bucuresti, arestat pentru complicitate la omor

Un caporal din cadrul unei unitati militare din Bucuresti a fost arestat pentru complicitate la omor, informeaza B1 TV. Potrivit anchetatorilor, in urma unui incident petrecut pe 10 ianuarie, intr-o comuna din.

Caporal arestat pentru complicitate la CRIMA

Un caporal, angajat al unei unitati militare din Capitala, a fost arestat de magistratii Tribunalului Ilfov, fiind acuzat ca a participat la o crima impreuna cu un alt barbat, informeaza Parchetul de pe.

Caporal de la unitate militara din Capitala, arestat preventiv pentru complicitate la crima

Alberth Ionut Ionescu, caporal din cadrul unei unitati militare din Capitala, a fost arestat preventiv fiind acuzat de complicitate la omor. Aceeasi masura a fost dispusa si in cazul lui Alexandru Ionut Stoica, acuzat de omor, dupa ce ar injunghiat-o pe o femeie din Ilfov.

Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor

Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor Stire in curs de actualizare .

Romani, francezi si musulmani, la Ambasada Frantei din Bucuresti

Sute de oameni s-au adunat, sambata, in fata Ambasadei Frantei din Bucuresti, pentru a aduce un omagiu victimelor atentatelor teroriste de la Paris, dar si pentru a spune lumii ca ucigasii nu au nimic in comun cu religia islamica.

A lasat o multinationala din Bucuresti pentru o afacere cu fructe de padure intr-un sat din judetul Iasi

Alin Aignatoaei 33 de ani) a pariat in urma cu trei ani pe o plantatie de zmeura, lasand in urma jobul dintr-o multinationala din Bucuresti pentru Poiana Deleni, judetul Iasi. A inceput cu o investitie relativ mica, de 3. 000 de euro, extinzandu-se.

Un bebelus a fost gasit abandonat intr-o punga, pe scarile unei clinici private din Sibiu

Un bebelus a fost abandonat intr-o punga, pe scarile unei clinici private din municipiul Sibiu, langa el fiind lasat un bilet in care mama acestuia arata ca nu are resurse materiale pentru a-l creste. Am fost s.

Bebelus abandonat pe scarile unei clinici private din Sibiu. Ce a scris mama in biletul lasat langa copil

Un nou-nascut a fost gasit in aceasta dimineata, in curtea unei clinici private din Sibiu. Fetita perfect sanatoasa a fost descoperita de un pacient pe scarile unitatii sanitare. Politistii.

MarksSpencer relocheaza doua magazine din Bucuresti si creste cu 30% suprafata de vanzare

Marks Spencer MS), unul dintrei cei mai importanti retaileri din Marea Britanie, va reloca doua dintre magazinele sale din Bucuresti in primavara acestui an.

Ofiter SRI de la Antitero, arestat pentru spaga. Radu Tudor: Un caz de genul acesta este de o rusine fara precedent

Jurnalistul Radu Tudor a comentat arestarea fostului ofiter SRI Daniel Dragomir, acuzat ca ar fi luat mita de la administratorul unor firme pentru a interveni la functionari din Ministerul Finantelor, ANAF si Garda.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )