Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un complice al teroristilor din Franta a fost arestat in Bulgaria

România Liberă România Liberă,
Un complice al teroristilor din Franta a fost arestat in Bulgaria

Un francez a fost arestat in Bulgaria, in 1 ianuarie, cand incerca sa fuga in Siria. El este suspectat ca ar fi avut legaturi cu Cherif Kouachi, unul dintre autorii atentatului comis pe 7 ianuarie la sediul saptamanalului satiric Charlie Hebdo, transmite AFP, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor

Un caporal a fost arestat pentru complicitate la omor Stire in curs de actualizare .

Lider Al-Qaida, sursa de inspiratie pentru autorii atacurilor din Franta

Cei trei teroristi care au comis atacurile din Franta ar fi fost sub influenta unui lider Al-Qaida in Peninsula Araba, ale carui idei au dus la numeroase atentate de-a lungul timpului.

Organizatiile musulmane din Franta fac apel la calm inainte de aparitia noului numar al revistei Charlie Hebdo

Principalele organizatii musulmane din Franta au facut apel marti la comunitatea musulmana sa isi pastreze calmul si sa respecte libertatea de opinie, inainte de aparitia miercuri a primului numar al.

Germania se teme ca ar putea fi scena unor atacuri teroriste similare cu cele din Franta

Serviciile secrete germane se tem ca musulmani fundamentalisti ar putea comite in Germania atacuri teroriste similare cu cele din Franta, soldate cu 17 morti, potrivit editiei germane a publicatiei The Local. Un.

Fondatorul Frontului National din Franta: Imi pare rau, eu nu sunt Charlie

Imi pare rau, eu nu sunt Charlie, a declarat fondatorul partidului francez de extrema-dreapta Frontul National, Jean-Marie Le Pen, delimitandu-se de sloganul care s-a raspandit de miercuri, dupa atacul de la redactia revistei Charlie Hebdo,.

Daniel Dragomir, fost ofiter in cadrul Serviciului Roman de Informatii, a fost arestat

Fostul ofiter in cadrul Serviciului Roman de Informatii, locotenent-colonelul in rezerva Daniel Dragomir, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a decis Tribunalul Bucuresti la propunerea procurorilor.

RETINERE. Ofiter SRI de la Antitero spala bani si facea trafic de influenta pentru un libanez. Arabul era ajutat si de un fost sef din Parchetul General, arestat in alt dosar

Daniel Dragomir, in calitate de ofiter SRI de la diviziunea Antitero, i-a pretins bani unui libanezului Rami Ghaziri pentru a-l proteja de lege. Colonelul antitero si sotia sa au primit peste 460. 000 de euro, banii fiind disimulati intr-o prin infiintarea unei societati comerciale. Denuntul a fost facut de libenez, arestat preventiv in scandalul Avicola Crevedia .

Aproape 5.000 de politisti, mobilizati pentru protejarea scolilor evreiesti din Franta

Aproape 5. 000 de politisti si jandarmi francezi au fost mobilizati, incepand de luni, pentru a proteja toate scolile si lacasurile de cult evreiesti din tara, iar in 48 de ore vor fi trimisi si militari suplimentari, a anuntat ministrul de Interne.

Ion Iliescu, despre atentatele din Franta: Asemenea iesiri de primitivism si de salbaticie sunt de neacceptat

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu a condamnat, duminica, la Ambasada Frantei de la Bucuresti, atacul terorist de la redactia Charlie Hebdo. Iliescu a fost prezent, duminica, la Ambasada Republicii.

Noi informatii privind atacul terorist din Franta

Ostaticul de la tipografia din nordul Frantei, unde s-au retras vineri cei doi frati Kouachi, nu a fost reperat de presupusii autori ai atacului de la Charlie Hebdo, a anuntat o sursa apropiata dosarului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )