Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ion Iliescu, despre atentatele din Franta: Asemenea iesiri de primitivism si de salbaticie sunt de neacceptat

Antena3 Antena3,
Ion Iliescu, despre atentatele din Franta: Asemenea iesiri de primitivism si de salbaticie sunt de neacceptat

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu a condamnat, duminica, la Ambasada Frantei de la Bucuresti, atacul terorist de la redactia Charlie Hebdo. Iliescu a fost prezent, duminica, la Ambasada Republicii. continuă pe Antena3

Maior: Securitatea nationala, pusa in pericol de atentatele din Franta

Situatia generata de ultimele evenimente din Franta releva o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala si ordinea publica, a declarat directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior.

Sedinta de urgenta la MAI, dupa atentatele din Franta

Ministerului Afacerilor Interne a gazduit vineri dimineata sedinta comuna a Grupului Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii GIS) si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU), in contextul atacurilor teroriste din Franta.

Sedinta la MAI, dupa atentatele din Franta

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a convocat pentru vineri, la ora 9. 00, o sedinta comuna a Grupului Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Convocarea a fost facuta in contextul atacurilor teroriste din Franta.

Andrei Plesu, despre atentatul din Franta: Un gest absolut incalificabil, dar libertatea de expresie nu inseamna sa-ti bati joc de altii

Andrei Plesu, fost ministru de Externe, este de parere ca atacul terorist de la sediul revisteiCharlie Hebdo le va da apa la moara celor care vorbesc despre marele pericol al migratiei si al.

Sedinta de urgenta la Ministerul Afacerilor Interne, dupa atentatele din Franta

O sedinta interministeriala a avut loc, vineri dimineata, la sediul Ministerului Afacerilor Interne in contextul atacurilor teroriste din Franta. Ministrul Gabriel Oprea a convocat Grupul Interministerial.

Hayat Boumediene nu ar fi participat la atentatele din Franta

Hayat Boumediene, femeia suspecata pentru atentatele dinFranta nu ar fi participat la actele teroriste, relateazaAFP si Reuters. Potrivit agentiilor de presa, tanara in varsta de 26 ani se afla.

Hayat Boumeddiene nu ar fi participat la atentatele din Franta

Hayat Boumeddiene, femeia suspecata pentru atentatele dinFranta nu ar fi participat la actele teroriste, relateazaAFP si Reuters. Potrivit agentiilor de presa, tanara in varsta de 26 ani se afla i.

Neagu Djuvara, despre atacurile din Franta: Este un fel de razbunare a soartei impotriva acestor europeni care au vrut sa colonizeze lumea intreaga

Istoricul Neagu Djuvara sustine ca ceea ce se intampla in Franta este o razbunare a soartei deoarece toate coloniile pe care Europa de Vest le-a facut in trecut, se intorc impotriva ei, scrie Digi24.

Ion Iliescu, la Ambasada Frantei de la Bucuresti: Atentatele de la Paris, acte de primitivism si salbaticie

Fostul presedinte Ion Iliescu a adus, duminica, la Ambasada Frantei de la Bucuresti, un omagiu victimelor atentatelor de la Paris. El a condamnat atacurile pe care ne-a descris ca fiind acte de salbaticie si.

Ion Iliescu, la Ambasada Frantei de la Bucuresti: Atentatele de la Paris, acte de primitivism si salbaticie (VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu a adus, duminica, la Ambasada Frantei de la Bucuresti, un omagiu victimelor atentatelor de la Paris. El a condamnat atacurile pe care ne-a descris ca fiind acte de salbaticie si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )