Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ion Iliescu, la Ambasada Frantei de la Bucuresti: Atentatele de la Paris, acte de primitivism si salbaticie

B1 B1,
Ion Iliescu, la Ambasada Frantei de la Bucuresti: Atentatele de la Paris, acte de primitivism si salbaticie

Fostul presedinte Ion Iliescu a adus, duminica, la Ambasada Frantei de la Bucuresti, un omagiu victimelor atentatelor de la Paris. El a condamnat atacurile pe care ne-a descris ca fiind acte de salbaticie si. continuă pe B1

Ion Iliescu, la Ambasada Frantei de la Bucuresti: Atentatele de la Paris, acte de primitivism si salbaticie (VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu a adus, duminica, la Ambasada Frantei de la Bucuresti, un omagiu victimelor atentatelor de la Paris. El a condamnat atacurile pe care ne-a descris ca fiind acte de salbaticie si.

Ion Iliescu, despre atentatele din Franta: Asemenea iesiri de primitivism si de salbaticie sunt de neacceptat

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu a condamnat, duminica, la Ambasada Frantei de la Bucuresti, atacul terorist de la redactia Charlie Hebdo. Iliescu a fost prezent, duminica, la Ambasada Republicii.

Victor Ponta merge la ambasada Frantei de la Bucuresti

Victor Ponta, premierul Romaniei, va merge, miercuri, la ora 12:30 la ambasada Frantei din Bucuresti pentru a semna in cartea de condoleante, in urma atacului de la Paris. stire in curs de actualizare .

Victor Ponta a semnat cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in urma atentatului de la Charlie Hebdo

Primul ministru Victor Ponta a venit la ambasada Frantei din Bucuresti pentru a semna in cartea de condoleante, in urma atacului de la Paris. Premierul a precizat ca a dorit sa transmita solidaritatea, dar si.

Ce a scris Barack Obama in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in SUA

Presedintele SUA, Barack Obama, a scris Vive la France! , in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in SUA, dupa atacul de la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo.

VIDEO: Ce a scris Barack Obama in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in SUA

Presedintele SUA, Barack Obama, a scris Vive la France! , in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in SUA, dupa atacul de la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo.

jesuischarlie. Doliu, flori si lumanari la ambasada Frantei din Bucuresti

Romanii si-au exprimat solidaritatea cu ziaristii de la saptamanalul de satira francez Charlie Hebdo dupa atacul terorist de ieri. Zeci de oameni au venit la ambasada Frantei din Bucuresticu flori si.

Ponta a semnat in cartea de condoleante de la Ambasada Frantei. Condamn cu fermitate toate actele de terorism

Premierul Victor Ponta a semnat joi in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in memoria victimelor atentatului de la sediul publicatiei Charlie Hebdo.

Romani, francezi si musulmani, la Ambasada Frantei din Bucuresti

Sute de oameni s-au adunat, sambata, in fata Ambasadei Frantei din Bucuresti, pentru a aduce un omagiu victimelor atentatelor teroriste de la Paris, dar si pentru a spune lumii ca ucigasii nu au nimic in comun cu religia islamica.

VIDEO. Ponta a semnat in cartea de condoleante la ambasada Frantei de la Bucuresti

El a semnat sub un text care a fost scris in prealabil, in limba franceza, reprezentand mesajul Guvernului si al poporului roman pentru familiile victimelor, redactia Charlie Hebdo si poporului francez.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )