Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un adolescent de 16 ani, prieten al ucigasului, a fost arestat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un adolescent de 16 ani, prieten al ucigasului, a fost arestat

Politia germana a anuntat arestarea ieri seara a unui adolescent afgan de 16 ani, un prieten al autorului masacrului comis la Munchen sud) si suspectat ca nu a denuntat crima, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Atacul de la Munchen. Un adolescent afgan, prieten al atacatorului, arestat pentru complicitate

Un adolescent afgan de 16 ani se afla in custodia politiei din Munchen, sub suspiciunea de complicitate a atentatului din mall in urma caruia 9 persoane au murit, iar alte 21 au fost ranite, potrivit.

Impresionanta adolescenta de 16 ani din Vaslui care conduce singura un centru de echitatie: Sunt innebunita dupa cai

Alina Elena Toma este o adolescenta de 16 ani din Husi care, in urma cu doi ani, sprijinita de parinti, a pus bazele primului centru de echitatie din judetul Vaslui, pe care, in prezent, il administreaza singura.

VIDEO. Atac armat in Florida. Doi oameni au murit si 17 au fost raniti. Politia sustine ca NU este un act terorist

Un nou atac armat s-a petrecut in Florida, SUA. Doi oameni au murit si 17 sunt raniti, potrivit primelor informatii. Atacatorul a intrat intr-un club de noapte si a deschis focul, ranind tinerii aflati in Club Blu, din Fort Myers, Florida, toti foarte tineri, unii chiar si de 13 ani, scrie Daily Mail.

Noi masuri represive in Turcia. Un nepot al clericului Fethullah Gulen, cel acuzat de Erdogan ca este instigatorul puciului, a fost arestat

Au fost eliberati primii soldati retinuti de autoritatile de la Ankara dupa puciul esuat din Turcia. Presedintele Recep Tayyip Erdogan a semnat si primul decret de la instalarea starii de urgenta prin care a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )