Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un adolescent de 17 ani a murit de meningita, iar alti sapte sunt internati la spital. Toti erau elevi la acelasi liceu

Adevărul Adevărul,
Un adolescent de 17 ani a murit de meningita, iar alti sapte sunt internati la spital. Toti erau elevi la acelasi liceu

Un baiat de 17 ani a murit ieri de meningita la Spitalul de Pediatrie din Brasov. Alti sapte tineri, colegi de liceu cu adolescentul, sunt internati la Spitalul de Boli Infectioase. Directia de Sanatate Publica a demarat o ancheta. continuă pe Adevărul

Un adolescent a murit din cauza meningitei, la Brasov. Alti sapte tineri sunt internati

Un adolescent de 17 ani din Brasov, elev la Liceul Tehnologic Silvic, a murit, joi, dupa ce a fost diagnosticat cu meningita bacteriana, iar alti sapte copii cu varste apropiate sunt internati la Spitalul de Boli Infectioase.

Un adolescent a murit din cauza meningitei si alti sapte colegi de-ai lui sunt internati in spital

Un adolescent de 18 ani si-a pierdut viata miercuri noaptea la Spitalul de Pediatrie din Brasov. Alti sapte elevi, colegi de liceu cu acesta, sunt intersati la Spitalul de Boli Infectioase, fiind suspectati de me.

Povestea CUTREMURATOARE a fetei de 17 ani care a suferit 69 DE OPERATII DIN CAUZA INFECTIILOR NOSOCOMIALE: in viata Anei e mai mult sange decat intr-un film de Tarantino. Pana si catelul i-a fost calcat de salvare

Sistemul sanitar bolnav distruge vieti, arata Catalin Tolontan in cel mai nou articol postat pe site-ul personal. O adolescenta de 17 ani dintr-un sat din judetul Vrancea a ajuns la Institutul de Boli.

A stat 17 ani in inchisoare, dar a fost eliberat dupa ce si-a descoperit accidental sosia

Richard Anthony Jones a stat 17 ani intr-o inchisoare din Kansas, SUA, pentru un jaf pe care nu l-a comis, potrivitThe Telegraph. Barbatul a iesit din puscarie dupa ce a fost descoperita o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )