Libnet.ro
UNICEF

18:00

A stat 17 ani in inchisoare, dar a fost eliberat dupa ce si-a descoperit accidental sosia

Antena3 Antena3,
A stat 17 ani in inchisoare, dar a fost eliberat dupa ce si-a descoperit accidental sosia

Richard Anthony Jones a stat 17 ani intr-o inchisoare din Kansas, SUA, pentru un jaf pe care nu l-a comis, potrivitThe Telegraph. Barbatul a iesit din puscarie dupa ce a fost descoperita o. continuă pe Antena3

Un cetatean american, condamnat la 15 ani de inchisoare, in Coreea de Nord, a fost eliberat. Otto Warmbier este deja in drum spre Statele Unite. Tanarul este in coma de peste un an

Un cetatean american, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru activitati impotriva sigurantei statului nord-coreean, a fost eliberat de autoritatile de la Phenian. Familia lui Otto Warmbier a anuntat ca barbatul este in coma, fiind in prezent transportat spre Statele Unite.

Saif al-Islam Gaddafi a fost eliberat pe baza unei amnistii in localitatea Zintan

Saif al-Islam Gaddafi, al doilea fiu al fostului dictator libian Muammar Gaddafi, a fost eliberat printr-o amnistie a guvernului interimar, dupa ce si-a petrecut ultimii sase ani in detentia militantilor libieni din localitatea Zintan. Aceasta masura ar putea sa duca la cresterea continua a instabilitatii din regiunea aruncata in haos dupa indepartarea de la putere a lui Gaddafi, transmite BBC.

Tanar condamnat definitiv, identificat pe strada si incarcerat. La cati ani de inchisoare a fost condamnat pentru amenintare

Un barbat de 28 de ani a fost condamnat la o pedeapsa privativa de libertate pentru amenintare, dar a ales sa se sustraga de la executarea acesteia. Politistii braileni i-au dat de urma si l-au condus la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati, unde isi va ispasi pedeapsa.

Un adolescent de 17 ani si-a violat sora vitrega timp de doi ani

Un adolescent in varsta de 17 ani a fost retinut de politistii constanteni, dupa ce, in ultimii doi ani, si-ar fi violat sora vitrega, cu cinci ani mai mica. Sesizarea a fost facuta de catre mama fetei.

Alegeri locale partiale: PSD pierde Primaria din Targu Jiu, o premiera in ultimii 17 ani. Marcel Romanescu (PNL), noul primar al orasului

PSD a pierdut in favoarea PNL postul de primar al orasului Targu Jiu la alegerile partiale desfasurate duminica, o premiera in ultimii 17 ani. Marcel Romanescu, candidatul PNL, este castigatorul alegerilor de duminica, el invingandu-l pe principalul sau contracandidat, reprezentantul PSD, Aurel Popescu, arata datele Biroului Electoral Judetean Gorj dupa numararea a 51,72% din voturile exprimate, citate de Agerpres.

Alegeri locale partiale: PSD castiga Primaria Craiovei, dar pierde la Targu Jiu, o premiera in ultimii 17 ani. Mihail Genoiu (PSD) este noul primar al Craiovei, Marcel Romanescu (PNL), ales primar in Targu Jiu

Social-democratul Mihail Genoiu este, potrivit numaratorii paralele a PSD, noul primar al municipiului Craiova, el obtinand 42,80% din voturi, iar la o distanta semnificativa de acesta se afla liberalul Mario Ovidiu Oprea, cu 16,24%, potrivit News. ro. PSD a pierdut insa in favoarea PNL fotoliul de primar al orasului Targu Jiu la alegerile partiale desfasurate duminica, o premiera in ultimii 17 ani. Marcel Romanescu, candidatul PNL, este castigatorul alegerilor de duminica, el invingandu-l pe principalul sau contracandidat, reprezentantul PSD, Aurel Popescu, arata datele Biroului Electoral Judetean Gorj dupa numararea a 51,72% din voturile exprimate, citate de Agerpres.

Exit poll: PSD pierde Primaria din Targu Jiu, o premiera in ultimii 17 ani. Candidatul PNL Marcel Romanescu, invingator

PSD a pierdut in favoarea PNL postul de primar al orasului Targu Jiu la alegerile partiale desfasurate duminica, o premiera in ultimii 17 ani, arata un exit poll realizat d Universitatea din localitate si citat de Digi 24. Marcel Romanescu, candidatul PNL, ar fi castigatorul alegerilor de duminica, potrivit sondajului citat.

Unul dintre fiii lui Gadaffi a fost eliberat de un grup armat

Un grup armat libian a afirmat ca l-a eliberat pe Seif al-Islam, fiul cel mic al dictatorului rasturnat in 2011 de la putere Muammar Gaddafi, potrivit unui comunicat publicat sambata seara pe pagina sa.

DNA cere pedeapsa maxima - 10 ani de inchisoare cu executare - pentru fostul primar Neculai Ontanu, judecat pentru luare de mita

Procurorul DNA prezent la procesul lui Neculai Ontanu a cerut, miercuri, judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti, condamnarea fostului primar al sectorului 2 al Capitalei la o pedeapsa maxima cu executare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, respectiv 10 ani inchisoare.

Un hotel din Poiana Brasov a fost cuprins de flacari. Incendiul a fost stins dupa sase ore

Update 9. 06:Incendiula fost stins dupa circa sase ore de interventie a pompierilor, la fata locului fiind in continuare doua autospeciale care supravegheaza zona, in conditiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )