Libnet.ro
UNICEF

21:30

DNA cere pedeapsa maxima - 10 ani de inchisoare cu executare - pentru fostul primar Neculai Ontanu, judecat pentru luare de mita

Hotnews Hotnews,
 DNA cere pedeapsa maxima - 10 ani de inchisoare cu executare - pentru fostul primar Neculai Ontanu, judecat pentru luare de mita

Procurorul DNA prezent la procesul lui Neculai Ontanu a cerut, miercuri, judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti, condamnarea fostului primar al sectorului 2 al Capitalei la o pedeapsa maxima cu executare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, respectiv 10 ani inchisoare. continuă pe Hotnews

DNA vrea pedeapsa maxima pentru Neculai Ontanu. Fostul primar al Sectorului 2 este acuzat de luare de mita

Un procuror DNA a cerut miercuri judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti condamnarea fostului primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu la o pedeapsa maxima cu executare pentru savarsirea infractiunii de.

Procurorii au cerut 10 ani de inchisoare pentru Neculai Ontanu, la ultimul termen al procesului in care acesta este judecat pentru luare de mita

Procurorii au cerut pedeapsa maxima, respectiv zece ani, pentru fostul primar al sectorului 2 Neculai Ontanu, miercuri, la ultimul termen de la Curtea de Apel Bucuresti al procesului in care acesta este acuzat de acuzat de luare de mita. Instanta a ramas in pronuntare, scrie News. ro.

Procurorii cer 10 ani de inchisoare pentru fostul primar Necolai Ontanu, acuzat de luare de mita

Procurorii au cerut pedeapsa maxima, respectiv zece ani, pentru fostul primar al sectorului 2, Neculai Ontanu, miercuri, la ultimul termen de la Curtea de Apel Bucuresti al procesului in care acesta este acuzat de acuzat de luare de mita. Instanta a ramas in pronuntare.

Florin Cristian Nisipasiu, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Sentinta este definitiva

Florin Cristian Nisipasiu a fost condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel Craiova la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor si tulburarea ordinii si linistii publice, la nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Craioveanul in varsta de 30 de ani a fost implicat de-a lungul timpului in numeroase scandaluri.

Mari emotii pentru Neculai Ontanu: Procurorii DNA cer 10 ani de inchisoare pentru fostul edil de la Sectorul 2 (VIDEO)

Miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti a avut loc ultimul termen in dosarul in care fostul primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu este acuzat de luare de mita. Procurorii DNA au cerut la ultimul.

De 10 ani, DNA ignora ilegalitatile de la S.N. Radiocomunicatii S.A. |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

De 10 ani incoace, Directia Nationala Anticoruptie DNA) nu este interesata sa investigheze ilegalitatile de la Societatea Nationala Radicomunicatii S. savarsite in vremea in care director general era Mircea Cazan, actual senator PNL. Aceas-ta, in ciuda faptului ca reprezentantii Curtii de Conturi au confirmat incalcari flagrante de lege si au trimis documentele procurorilor.

Facilitati fiscale pentru cercetare-dezvoltare: Companiile ar putea beneficia de un tax holiday timp de 10 ani

Activitatile de cercetare - dezvoltare beneficiaza din acest an de scutirea de impozit pe profit care, aplicata alaturi de scutirea de impozit pe venit pentru salariatii cercetatori si programatori, ar putea insemna un deceniu de tax holiday pentru companii. In Codul fiscal exista, deja, de cativa ani, si alte mecanisme menite sa impulsioneze domeniul cercetarii - dezvoltarii, insa din cauza dificultatilor pe care companiile le-au intampinat in practica, rezultatele privind aplicarea acestora au fost modeste, in timp ce noua facilitate pare mult mai usor de implementat.

(P) Lansarea celui mai mare showroom de pavele, la implinirea a 10 ani Elis Pavaje, Stoenesti

Elis Pavaje a deschis joi, 8 iunie 2017, la Fabrica Stoenesti, in cadrul unui eveniment festiv, cel mai mare showroom de pavele din Romania. Evenimentul a vizat de asemenea, sarbatorirea a 10 ani de la constructia fabricii .

Povestea romanului care s-a intors din Spania, dupa 10 ani de munca, ca sa-si termine studiile. Acum este student si a inventat o proteza ieftina pentru sold

Cristian Lefter 30 de ani) a lucrat aproape 10 ani in Spania la o companie din domeniul productiei industriale. Tanarul a realizat ca nu va reusi sa avanseze niciodata peste un anumit nivel, in conditiile avea doar scoala profesionala. A decis sa revina in Romania pentru a-si completa studiile, iar de atunci nu s-a mai oprit din invatat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )