Libnet.ro
UNICEF

23:30

Procurorii au cerut 10 ani de inchisoare pentru Neculai Ontanu, la ultimul termen al procesului in care acesta este judecat pentru luare de mita

Hotnews Hotnews,
 Procurorii au cerut 10 ani de inchisoare pentru Neculai Ontanu, la ultimul termen al procesului in care acesta este judecat pentru luare de mita

Procurorii au cerut pedeapsa maxima, respectiv zece ani, pentru fostul primar al sectorului 2 Neculai Ontanu, miercuri, la ultimul termen de la Curtea de Apel Bucuresti al procesului in care acesta este acuzat de acuzat de luare de mita. Instanta a ramas in pronuntare, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Procurorii cer 10 ani de inchisoare pentru fostul primar Necolai Ontanu, acuzat de luare de mita

Procurorii au cerut pedeapsa maxima, respectiv zece ani, pentru fostul primar al sectorului 2, Neculai Ontanu, miercuri, la ultimul termen de la Curtea de Apel Bucuresti al procesului in care acesta este acuzat de acuzat de luare de mita. Instanta a ramas in pronuntare.

Mari emotii pentru Neculai Ontanu: Procurorii DNA cer 10 ani de inchisoare pentru fostul edil de la Sectorul 2 (VIDEO)

Miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti a avut loc ultimul termen in dosarul in care fostul primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu este acuzat de luare de mita. Procurorii DNA au cerut la ultimul.

DNA cere pedeapsa maxima - 10 ani de inchisoare cu executare - pentru fostul primar Neculai Ontanu, judecat pentru luare de mita

Procurorul DNA prezent la procesul lui Neculai Ontanu a cerut, miercuri, judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti, condamnarea fostului primar al sectorului 2 al Capitalei la o pedeapsa maxima cu executare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, respectiv 10 ani inchisoare.

DNA vrea pedeapsa maxima pentru Neculai Ontanu. Fostul primar al Sectorului 2 este acuzat de luare de mita

Un procuror DNA a cerut miercuri judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti condamnarea fostului primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu la o pedeapsa maxima cu executare pentru savarsirea infractiunii de.

Florin Cristian Nisipasiu, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Sentinta este definitiva

Florin Cristian Nisipasiu a fost condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel Craiova la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor si tulburarea ordinii si linistii publice, la nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Craioveanul in varsta de 30 de ani a fost implicat de-a lungul timpului in numeroase scandaluri.

Parlamentar de opozitie din Turcia, condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru acuzatii de spionaj

Enis Berberoglu, parlamentar al formatiunii de opozitie Partidul Republican al Poporului CHP) din Turcia, a fost condamnat miercuri la 25 de ani de inchisoare pentru spionaj, anunta Reuters, citand CNN Turk.

Sentinta de 35 de ani de inchisoare pentru un barbat din Thailanda, in urma unui mesaj pe Facebook

Curtea militara din Bangkok l-a condamnat pe Vichai Thepwong, un agent de asigurari, la 70 de ani de inchisoare pentru ca a insultat pe Facebook monarhia regal. Ulterior, pedeapsa barbatului a fost injumatatita pentru ca acesta a pledat vinovat, relateaza The Independent.

Procurorii DNA au cerut, la ultimul termen in care Neculai Ontanu este acuzat de luare de mita, inchisoare cu executare pentru fostul edil

Procurorii DNA au solicitat, miercuri, la ultimul termen, in care fostul primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu este acuzat de luare de mita pedepse orientate spre maximum pentru toti inculpatii din dosar. in cazul fostului edil, pedepsa maxima este de 10 ani.

Editie speciala: Drama unei mame care a primit 30 de ani de inchisoare pentru inselaciune

Conform datelor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor sunt 48 de detinuti condamanti la 30 de ani de inchisoare. Dintre acestia: doi detinuti pentru viol, doi detinuti pentru omor calificat, 32.

Facilitati fiscale pentru cercetare-dezvoltare: Companiile ar putea beneficia de un tax holiday timp de 10 ani

Activitatile de cercetare - dezvoltare beneficiaza din acest an de scutirea de impozit pe profit care, aplicata alaturi de scutirea de impozit pe venit pentru salariatii cercetatori si programatori, ar putea insemna un deceniu de tax holiday pentru companii. In Codul fiscal exista, deja, de cativa ani, si alte mecanisme menite sa impulsioneze domeniul cercetarii - dezvoltarii, insa din cauza dificultatilor pe care companiile le-au intampinat in practica, rezultatele privind aplicarea acestora au fost modeste, in timp ce noua facilitate pare mult mai usor de implementat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )