Libnet.ro
UNICEF

13:00

Parlamentar de opozitie din Turcia, condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru acuzatii de spionaj

Hotnews Hotnews,
 Parlamentar de opozitie din Turcia, condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru acuzatii de spionaj

Enis Berberoglu, parlamentar al formatiunii de opozitie Partidul Republican al Poporului CHP) din Turcia, a fost condamnat miercuri la 25 de ani de inchisoare pentru spionaj, anunta Reuters, citand CNN Turk. continuă pe Hotnews

Politician din Turcia, condamnat la 25 de ani de inchisoare

Enis Berberoglu, parlamentar al formatiunii de opozitie al Partidului Republican al Poporului CHP) din Turcia, a fost condamnat miercuri la 25 de ani de inchisoare pentru spionaj, potrivit Hotnews. ro. Enis.

Florin Cristian Nisipasiu, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Sentinta este definitiva

Florin Cristian Nisipasiu a fost condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel Craiova la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor si tulburarea ordinii si linistii publice, la nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Craioveanul in varsta de 30 de ani a fost implicat de-a lungul timpului in numeroase scandaluri.

Un parlamentar turc din opozitie a fost condamnat la inchisoare, fiind acuzat de spionaj

Un parlamentar turc din opozitie a fost condamnat, miercuri, la 25 de ani de inchisoare pentru spionaj, a anuntat Reuters, citand CNN Turk, potrivit Hotnews. ro.

DNA cere pedeapsa maxima - 10 ani de inchisoare cu executare - pentru fostul primar Neculai Ontanu, judecat pentru luare de mita

Procurorul DNA prezent la procesul lui Neculai Ontanu a cerut, miercuri, judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti, condamnarea fostului primar al sectorului 2 al Capitalei la o pedeapsa maxima cu executare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, respectiv 10 ani inchisoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3238 seconds )