Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Ghenie, cel mai bine cotat pictor roman al momentului, si-a vandut lucrarea Enigma cu 80.000 de euro (FOTO)

B1 B1,
Adrian Ghenie, cel mai bine cotat pictor roman al momentului, si-a vandut lucrarea Enigma cu 80.000 de euro (FOTO)

Pictura realizata de Adrian Ghenie, considerat cel mai bine cotat pictor roman, a fost vanduta joi seara, in licitatie, la Bucuresti, pentru suma de 80. 000 de euro. Lucrarea sa, numita Eni. continuă pe B1

Enigma, de Adrian Ghenie, s-a vandut la Artmark cu 80.000 de euro. O lucrare de Rembrandt, adjudecata cu 9.000 de euro

Tabloul Enigma, de Adrian Ghenie, s-a vandut joi seara, in Licitatia de Arta Postbelica si Contemporana de la Artmark, cu 80. 000 de euro, cu mult peste pretul estimat. Tanar cu bereta de catifea Ferdinand Bol), de Rembrandt van Rijn, a fost adjudecat la Licitatia de Hartii Rare pentru suma de 9. 000 de euro.

Ispravile lui Dohotaru: Deputatul USR care a mancat saratele din gunoi s-a filmat in urma cu mai bine de patru ani, in timp ce mazgalea cu vopsea sediile unor partide (VIDEO)

Ies la iveala noi ispravi ale lui Adrian Dohotaru, deputatul USR care a mancat din gunoaie. Alesul s-a filmat in urma cu mai bine de patru ani, in timp ce mazgalea cu vopsea sediile unor.

Cel mai important fort de aparare de pe Limes Transalutanus. Cum a fost descoperit castrul roman de la Jidava

In satul Apa Sarata, in apropiere de orasul Campulung Muscel, au fost descoperite acum 141 de ani ruinele unui mare castru roman. Acestea se gasesc in punctul numit Jidava Jidova), iar castrul este considerat cel mai important de pe Limes Transalutanus, adica de pe fosta granita fortificata dintre teritoriul cucerit de romani si dacii liberi.

Cel mai avantajos cost al vietii din Romania si cele mai bine cotate cartiere din Romania Brasovul, Clujul si Oradea se detaseaza in clasament. Vezi in text cum arata top 20

Clujul e pe locul 2 intr-un clasament privind cel mai avantajos cost al vietii din Romania, potrivit unui studiu realizat de Storia. ro si agentia DD Research. Brasovul se situeaza pe prima pozitie, in timp ce Bucurestiul e abia pe locul 9 in clasament. Cercetarea a analizat perceptia pe care romanii o au asupra costului vietii perceput din orasul si cartierul in care locuiesc, raportat la veniturile pe care le obtin, scrie Actual de Cluj.

(P) Cel mai frumos loc din lume este chiar aici. Scriitoarea catalana Care Santos revine la Bucuresti pentru lansareaunui bestseller international scris impreuna cu Francesc Mirralles

Scriitoarea catalana Care Santos revine la Bucuresti pentru a prezenta publicului roman romanul Cel mai frumos loc din lume este chiar aici, o mica bijuterie literara scrisa impreuna cu Francesc Miralles, recent aparuta in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Corneliei Radulescu.

Nimeni nu rezolva problemele mai bine decat acest COPIL! A gasit cea mai INGENIOASA cale sa coboare singur din pat (VIDEO)

Nu exista un premiu pentru cel mai creativ si ingenios copil, insa in acest caz cu siguranta ar trebui sa se inventeze. in acet clip in vedem pe baietel cum se descurca singur sa se.

Nu s-a pus niciodata problema revocarii lui Toma Petcu de la Energie; se simte din ce in ce mai bine

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca nu se pune problema revocarii ministrului Energiei, Toma Petcu, in conditiile in care acesta se simte din ce in ce mai bine, iar lucrurile din minister merg bine, informeaza News. ro.

CM 2018, preliminarii: Romania vs Danemarca - 35 de lei, cel mai ieftin bilet la meciul de pe Cluj Arena

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, marti, preturile biletelor pentru partida tricolorilor cu Danemarca 26 martie, ora 21:45, Cluj Arena), din preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2018 din Rusia). Cel mai ieftin tichet este cel de 35 de lei, iar cel mai scump este 100 de lei.

La orizont, cel mai important eveniment in domeniul vinului: ProWein 2017

In perioada 19 -22 martie se va desfasura la Dusseldorf ProWein, cel mai important eveniment in domeniul vinului. Sub sloganul To Another Great Year editia din acest an va reuni 6. 300 de expozanti din cele mai relevante podgorii din lume in total 295) si o selectie de aproximativ 400 de varietati de bauturi spirtoase. Sunt asteptati peste 56 000 de vizitatori. Zona principala de degustari se va gasi in Hala 17 si aici se vor oferi spre degustare si analiza aproape 500 de sortimente din intreaga lume. Seara, dupa targ, cele mai multe localuri din oras invita la o multitudine de intalniri ce au legatura cu vinul: degustari, expozitii, evenimente cu caracter artistic, bottle parties. Temele sunt foarte sugestive: Wine Travel, Experience Australia, Riesling meet Fish, Bring your own bottle, .

VIDEO Cum suna si cum accelereaza cel mai mic Volkswagen: up!, cu echipare speciala Beats

Cel mai mic model Volkswagen, up!, a primit in 2016 o versiune restilizata, precum si o echipare speciala, Beats, care aduce in masina o instalatie audio mai performanta, cu subwoofer si 6 incinte acustice. Sistemul de infotainment, simplu si elegant integrat in bord, are ecran color. Iata o prezentare de 1 minut cu aceasta masina pentru a vedea cum arata, cum suna si cum accelereaza Volkswagen up! Beats.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )