Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cel mai important fort de aparare de pe Limes Transalutanus. Cum a fost descoperit castrul roman de la Jidava

Adevărul Adevărul,
Cel mai important fort de aparare de pe Limes Transalutanus. Cum a fost descoperit castrul roman de la Jidava

In satul Apa Sarata, in apropiere de orasul Campulung Muscel, au fost descoperite acum 141 de ani ruinele unui mare castru roman. Acestea se gasesc in punctul numit Jidava Jidova), iar castrul este considerat cel mai important de pe Limes Transalutanus, adica de pe fosta granita fortificata dintre teritoriul cucerit de romani si dacii liberi. continuă pe Adevărul

CM 2018, preliminarii: Romania vs Danemarca - 35 de lei, cel mai ieftin bilet la meciul de pe Cluj Arena

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, marti, preturile biletelor pentru partida tricolorilor cu Danemarca 26 martie, ora 21:45, Cluj Arena), din preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2018 din Rusia). Cel mai ieftin tichet este cel de 35 de lei, iar cel mai scump este 100 de lei.

Mahershala Ali a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar. The Salesman, desemnat cel mai bun film strain

Mahershala Ali a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar, gratie prestatiei sale din filmul Moonlight, la cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Academiei de film americane, anunta News. ro. The Salesman, o coproductie Iran-Franta, a fost desemnat cel mai bun film strain. Grandioasa gala a Premiilor Oscar are loc la aceasta ora, la Dolby Theatre din Los Angeles.

VIDEO Cum suna si cum accelereaza cel mai mic Volkswagen: up!, cu echipare speciala Beats

Cel mai mic model Volkswagen, up!, a primit in 2016 o versiune restilizata, precum si o echipare speciala, Beats, care aduce in masina o instalatie audio mai performanta, cu subwoofer si 6 incinte acustice. Sistemul de infotainment, simplu si elegant integrat in bord, are ecran color. Iata o prezentare de 1 minut cu aceasta masina pentru a vedea cum arata, cum suna si cum accelereaza Volkswagen up! Beats.

REZIST. Cel mai mare protest din Romania in imagini

Curtea Veche Publishing anunta aparitia cartii care documenteaza cel mai mare protest din istoria postdecembrista a Romaniei.

Radu Craciun, BCR Pensii: Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis-a-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi.

Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis- and 224;-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi presedintele administratorului de fonduri de pensii BCR Pensii, Radu Craciun, in cadrul unui summit organizat de fundatia Romanian Business Leaders RBL).

Sase femei in confruntare cu oglinda. Jurnal de Romania. Constanta, cel mai nou spectacol semnat Carmen Lidia Vidu, are premiera in weekend

Primul episod al Jurnalului de Romania are drept protagonisti sase actori din Sfintu Gheorghe, din Secuime. In episodul doi, Carmen Lidia Vidu muta operatiunea de dezvaluire si invaluire a unui oras in Dobrogea, tot cu sase protagonisti, dar toate femei - actrite la Teatrul de Stat Constanta. Jurnal de Romania. Constanta, cel mai nou spectacol semnat Carmen Lidia Vidu, are premiera in weekend - vineri, sambata si duminica, de la ora 19:00, la Teatrul de Stat Constanta.

FOTO + VIDEO. Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, a inceput sa erupa

Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, aflat pe coasta estica a insulei italiene Sicilia, a intrat in faza de eruptie, luni seara, a confirmat un purtatorul de cuvant al Institutului National de Geofizica si Vulcanologie INGV).

Ministrul adjunct al Apararii, Serghei Riabkov: Relatiile dintre Statele Unite si Rusia se afla la cel mai scazut nivel de dupa Razboiul Rece

Relatiile dintre Statele Unite ale Americii si Rusia se afla la cel mai scazut punct de dupa Razboiul Rece, a declarat marti ministrul adjunct de externe rus, Serghei Riabkov.

Simona Patruleasa a facut cel mai avansat set de analize din Romania, Health 360, la Centrul Provita

Simona Patruleasa acorda o mare atentie sanatatii sale si, in scop de preventie, a facut un set complet de analize, Health 360, de la Centrul Provita, set considerat cel mai avansat din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )