Libnet.ro
UNICEF

01:05

(P) Cel mai frumos loc din lume este chiar aici. Scriitoarea catalana Care Santos revine la Bucuresti pentru lansareaunui bestseller international scris impreuna cu Francesc Mirralles

România Liberă România Liberă,
(P) Cel mai frumos loc din lume este chiar aici. Scriitoarea catalana Care Santos revine la Bucuresti pentru lansareaunui bestseller international scris impreuna cu Francesc Mirralles

Scriitoarea catalana Care Santos revine la Bucuresti pentru a prezenta publicului roman romanul Cel mai frumos loc din lume este chiar aici, o mica bijuterie literara scrisa impreuna cu Francesc Miralles, recent aparuta in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Corneliei Radulescu. continuă pe România Liberă

Cel mai norocos barbat din lume. Un rus a scapat prin MINUNE de doua ori de la moarte, in doar cateva minute (VIDEO)

Un barbat din Vladivostok, Rusia, se poate declara printre cei mai norocosi oameni din lume. Barbatul a fost la un pas sa-si piarda viata, de doua ori, in doar cateva minute. Din cauza.

Oglinda, oglinjoara, cine este cel mai frumos antrenor din tara?. Reghecampf, moft personal inaintea meciului cu Dinamo. A mers la o clinica de infrumusetare

Detalii incredibile au iesit la iveala despre ce a facut Laurentiu Reghceampf inaintea meciului cu Dinamo. Dupa ce echipa sa fusese invinsa in turul semifinalei Cupei Ligii cu 4-1, in.

REZIST. Cel mai mare protest din Romania in imagini

Curtea Veche Publishing anunta aparitia cartii care documenteaza cel mai mare protest din istoria postdecembrista a Romaniei.

Radu Craciun, BCR Pensii: Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis-a-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi.

Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis- and 224;-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi presedintele administratorului de fonduri de pensii BCR Pensii, Radu Craciun, in cadrul unui summit organizat de fundatia Romanian Business Leaders RBL).

Madalina Ghenea a recunoscut ca este insarcinata: M-a facut cea mai fericita femeie din lume (FOTO)

Zvonurile au fost confirmate! Madalina Ghenea este insarcinata, iar ea si iubitul ei, Matei Stratan, vor deveni in scurt timp parintii unei fetite. Madalina a dat primelele declaratii despre.

Povestea de viata a unei tinere, demna de un scenariu de film. Are doua facultati, dar practica cea mai veche meserie din lume. Mama ei crede ca lucreaza ca receptionera la un hotel

Povestea de viata a unei tinere ucrainence este demna de un film. Tanara, cu doua facultati, a decis sa-si paraseasca tara natala si sa munceasca pe cont propriu in Franta. Cum avea.

Au fost descoperite cele mai vechi microfosile din lume, cu o varsta estimata intre 3,77 si 4,29 miliarde de ani

Un grup de cercetatori au facut un anunt conform caruia au descoperit microorganisme fosile care ar avea o vechime intre 3,77 si 4,29 miliarde de ani, ceea ce ar insemna cea mai veche dovada de viata pe.

Au fost descoperite cele mai vechi microfosile din lume, cu o varsta estimata intre 3,77 si 4,29 miliarde de ani (studiu)

O echipa de cercetatori a anuntat ca a descoperit microorganisme fosile care ar avea o vechime intre 3,77 si 4,29 miliarde de ani, ceea ce ar reprezenta cea mai veche dovada de viata pe Terra, potrivit unui studiu publicat miercuri si citat de AFP.

A murit cel mai longeviv director din Romania. Si-a dedicat 41 de ani din viata unei puternice companii autohtone

Liviu Turdean, directorul uneia dintre cele mai importante companii romanesti de produse cosmetice a incetat din viata. Liviu Turdean a condus timp de 41 de ani compania Farmec, potrivit.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )