Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Mititelu, audiat la Directia Nationala Anticoruptie

B1 B1,
Adrian Mititelu, audiat la Directia Nationala Anticoruptie

Fostul patron al Universitatii Craiova Adrian Mititelu a venit, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri, informeaza B1 Tv. in luna octombrie a anului trecut, finantatorul echipei de fotbal . continuă pe B1

Adrian Mititelu, audiat la DNA

Afaceristul Adrian Mititelu a venit, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri, informeaza B1 Tv.

UPDATE: Adrian Mititelu, audiat la DNA. Primele declaratii ale omului de afaceri

UPDATE: Proprietarul clubului FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, ca a fost audiat, marti, la DNA pentru faptele care au urmat excluderii gruparii oltene din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, potrivit Mediafax.

Adrian Mititelu, audiat la DNA. Omul de afaceri din Banie: Am venit pentru chestiuni mai vechi ale Universitatii Craiova

Adrian Mititelu a fost audiat in aceasta dimineata la DNA Bucuresti. Omul de afaceri a venit singur, nefiind insotit de avocat.

Adrian Mititelu s-a prezentat la DNA

Fostul patron al Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a mers in aceasta dimineata la DNA, singur, fara a fi insotit de avocati, potrivit Digi 24.

Adrian Mititelu a facut declaratii la DNA

Adrian Mititelu, patronul echipei FC Universitatea Craiova, s-a prezentat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat intr-un nou dosar.

Un politist teleormanean a sesizat Directia Generala Anticoruptie, dupa ce i s-a oferit suma de 1000 de lei, ascunsa intr-un buchet de flori

Un politist teleormanean a sesizat Directia Generala Anticoruptie, dupa ce i s-a oferit un buchet de flori in care era ascunsa suma de 1000 de lei, pe post de mita. Autorul a fost retinut in urma unui flagrant.

EXCLUSIV. Seful ANI Horia Georgescu, audiat ca suspect in dosarul retrocedarilor. Declaratii facute in 2014, in legatura cu despagubirile de la ANRP. Si deputatul Niculescu este audiat

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost dus cu mandat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri. Surse judiciare au precizat ca seful ANI este audiat intr-un dosar care are legatura cu ilegalitatile comise la Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP). La audieri a fost adus si deputatul PNL Theodor Nicolescu, fost membru al comisiei de despagubiri de la ANRP.

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Este audiat in Dosarul Retrocedarilor

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Potrivit unor surse, Georgescu este audiat.

Radu Mazare, audiat la DNA:Sunt pregatit pentru orice. Am la mine trening, o carte, o cruce si mancare

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie DNA), el spunand ca a fost chemat in cazul reclamatiei care i-a fost facuta de Agentia Nationala de Integritate ANI) si de Horia Georgescu, pentru incompatibilitate si ca este pregatit pentru orice. Mai mult, acesta a venit cu o geanta in care a precizat ca are trening, o carte, o cruce si mancare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )