Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Mititelu, audiat la DNA

România Liberă România Liberă,
Adrian Mititelu, audiat la DNA

Afaceristul Adrian Mititelu a venit, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri, informeaza B1 Tv. continuă pe România Liberă

Adrian Mititelu, audiat la DNA. Omul de afaceri din Banie: Am venit pentru chestiuni mai vechi ale Universitatii Craiova

Adrian Mititelu a fost audiat in aceasta dimineata la DNA Bucuresti. Omul de afaceri a venit singur, nefiind insotit de avocat.

UPDATE: Adrian Mititelu, audiat la DNA. Primele declaratii ale omului de afaceri

UPDATE: Proprietarul clubului FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, ca a fost audiat, marti, la DNA pentru faptele care au urmat excluderii gruparii oltene din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, potrivit Mediafax.

Adrian Mititelu, audiat la Directia Nationala Anticoruptie

Fostul patron al Universitatii Craiova Adrian Mititelu a venit, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri, informeaza B1 Tv. in luna octombrie a anului trecut, finantatorul echipei de fotbal .

Adrian Mititelu a facut declaratii la DNA

Adrian Mititelu, patronul echipei FC Universitatea Craiova, s-a prezentat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat intr-un nou dosar.

Adrian Mititelu s-a prezentat la DNA

Fostul patron al Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a mers in aceasta dimineata la DNA, singur, fara a fi insotit de avocati, potrivit Digi 24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )