Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Mititelu a facut declaratii la DNA

Online Sport Online Sport,
Adrian Mititelu a facut declaratii la DNA

Adrian Mititelu, patronul echipei FC Universitatea Craiova, s-a prezentat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat intr-un nou dosar. continuă pe Online Sport

UPDATE: Adrian Mititelu, audiat la DNA. Primele declaratii ale omului de afaceri

UPDATE: Proprietarul clubului FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, ca a fost audiat, marti, la DNA pentru faptele care au urmat excluderii gruparii oltene din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, potrivit Mediafax.

Adrian Mititelu, audiat la DNA

Afaceristul Adrian Mititelu a venit, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri, informeaza B1 Tv.

Adrian Mititelu, audiat la DNA. Omul de afaceri din Banie: Am venit pentru chestiuni mai vechi ale Universitatii Craiova

Adrian Mititelu a fost audiat in aceasta dimineata la DNA Bucuresti. Omul de afaceri a venit singur, nefiind insotit de avocat.

Adrian Mititelu s-a prezentat la DNA

Fostul patron al Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a mers in aceasta dimineata la DNA, singur, fara a fi insotit de avocati, potrivit Digi 24.

Adrian Mititelu, audiat la Directia Nationala Anticoruptie

Fostul patron al Universitatii Craiova Adrian Mititelu a venit, marti, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri, informeaza B1 Tv. in luna octombrie a anului trecut, finantatorul echipei de fotbal .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )