Libnet.ro
UNICEF

13:00

Adrian Nastase afla cati ani va petrece dupa gratii: CAB va decide daca ii aplica un spor de pedeapsa

B1 B1,
Adrian Nastase afla cati ani va petrece dupa gratii: CAB va decide daca ii aplica un spor de pedeapsa

Fostul premier Adrian Nastase afla marti cati ani va sta dupa gratii, Curtea de Apel Bucuresti urmand sa decida acest lucru, dupa ce Nastase a cerut contopirea pedepselor din dosarele Zambaccian si. continuă pe B1

Adrian Nastase, la doi ani de la CONDAMNARE: Privesc doar din cand in cand in trecut, dar nu cu ura. Ce s-a intamplat atunci a fost o incercare brutala de eliminare a mea din viata politica

Dupa doi ani de la condamarea sa la inchisoare, fostul premier Adrian Nastase a spus intr-un interviu acordat in exclusivitate la Antena 3, ca priveste acum spre acel moment poate cu mai putina patima si.

Adrian Nastase, vizitat de familie la inchisoare

Adrian Nastase isi petrece prima aniversare dupa gratii. Sotia si cei doi fii i-au adus o carte si o felicitare. Fostul premier nu va avea un tort anul acesta. Datoria noastra este sa ii multumim.

Cat mai sta Adrian Nastase dupa gratii

Fostul premier Adrian Nastase ar putea cere eliberarea conditionata in scurt timp, chiar daca magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis sa ii majoreze pedeapsa cu inca sase luni. Acest lucru este posibil in cazul in care cele doua lucrari scrise de fostul politician vor fi luate in considerare.

Spor la pedeapsa pentru Adrian Nastase: patru ani si sase luni de executat, dupa contopirea pedepselor

Adrian Nastase va executa patru ani si sase luni de inchisoare, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a adaugat un spor la pedeapsa de patru ani, in urma contopirii condamnarilor primite de fostul premier in dosarele Zambaccian si.

Adrian Nastase ar putea afla astazi cat va sta in spatele gratiilor

Fostul premier Adrian Nastase ar putea afla, astazi, cat va sta in spatele gratiilor, pentru ca magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati sa dea o decizie in cazul contopirii pedepselor primite in dosarele Trofeul Calitatii si Zambaccian. Procurorii anticoruptie cer un an in plus de inchisoare pentru fostul demnitar.

Curtea de Apel Bucuresti decide marti daca acorda un spor de pedeapsa in cazul lui Adrian Nastase

Curtea de Apel Bucuresti se va pronunta marti in ceea ce priveste cererea DNA de acordare a unui spor de pedeapsa la cei patru ani inchisoare primiti de Adrian Nastase in dosarele Zambaccian si Trofeul calitatii, anunta Agerpres. Curtea de Apel Bucuresti a judecat vinerea trecuta o contestatie a DNA, dupa ce Tribunalul Bucuresti a contopit pedepsele primite de Adrian Nastase, fara ca aceasta din urma instanta sa adauge un spor de pedeapsa la cei patru ani inchisoare, asa cum solicitasera procurorii.

Spor de sase luni de inchisoare pentru Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase va executa 4 ani si 6 luni de inchisoare, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti CAB) i-a adaugat astazi un spor la pedeapsa initiala, de 4 ani, ca urmare a contopirii condamnarilor primite in dosarele Zambaccian si Trofeul calitatii.

SPOR de PEDEAPSA pentru Adrian Nastase. inca jumatate de an inchisoare pentru fostul premier

Fostul premier Adrian Nastase nu va iesi mai devreme din inchisoare, asa cum spera. Vestea vine dupa ce, marti, Curtea de Apel a decis cala cei patru ani de inchisoare primiti de Nastase in dosarele.

Spor de pedeapsa de 6 luni pentru Adrian Nastase

Fostul premier PSD Adrian Nastase va executa patru ani si sase luni de inchisoare, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a adaugat un spor la pedeapsa de patru ani, in urma contopirii condamnarilor primite de fostul premier in dosarele Zambaccian si Trofeul calitatii. Decizia este definitiva.

VIDEO Curtea de Apel Bucuresti a acordat un spor de pedeapsa de 6 luni de inchisoare pentru Adrian Nastase

Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti, sa acorde un spor de pedeapsa de 6 luni de inchisoare pentru Adrian Nastase in urma contopirii pedepselor din dosarele Zambaccian si Trofeul calitatii. Hotararea de marti a instantei este definitiva. Curtea de Apel Bucuresti a judecat vinerea trecuta o contestatie a DNA, dupa ce Tribunalul Bucuresti a contopit pedepsele primite de Adrian Nastase, fara ca aceasta din urma instanta sa adauge un spor de pedeapsa la cei patru ani inchisoare, asa cum solicitasera procurorii.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )