Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Curtea de Apel Bucuresti a acordat un spor de pedeapsa de 6 luni de inchisoare pentru Adrian Nastase

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Curtea de Apel Bucuresti a acordat un spor de pedeapsa de 6 luni de inchisoare pentru Adrian Nastase

Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti, sa acorde un spor de pedeapsa de 6 luni de inchisoare pentru Adrian Nastase in urma contopirii pedepselor din dosarele Zambaccian si Trofeul calitatii. Hotararea de marti a instantei este definitiva. Curtea de Apel Bucuresti a judecat vinerea trecuta o contestatie a DNA, dupa ce Tribunalul Bucuresti a contopit pedepsele primite de Adrian Nastase, fara ca aceasta din urma instanta sa adauge un spor de pedeapsa la cei patru ani inchisoare, asa cum solicitasera procurorii. continuă pe Hotnews

Curtea de Apel Bucuresti decide marti daca acorda un spor de pedeapsa in cazul lui Adrian Nastase

Curtea de Apel Bucuresti se va pronunta marti in ceea ce priveste cererea DNA de acordare a unui spor de pedeapsa la cei patru ani inchisoare primiti de Adrian Nastase in dosarele Zambaccian si Trofeul calitatii, anunta Agerpres. Curtea de Apel Bucuresti a judecat vinerea trecuta o contestatie a DNA, dupa ce Tribunalul Bucuresti a contopit pedepsele primite de Adrian Nastase, fara ca aceasta din urma instanta sa adauge un spor de pedeapsa la cei patru ani inchisoare, asa cum solicitasera procurorii.

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri contestatia lui Mircea Basescu la arestarea preventiva

Curtea de Apel Bucuresti va judeca vineri, 27 iunie, contestatia lui Mircea Basescu fata de decizia instantei de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este cercetat de DNA pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Cainii fara stapan nu mai pot fi eutanasiati. Curtea de Apel Bucuresti a suspendat normele de aplicare a legii pentru gestionarea maidanezilor

Curtea de Apel Bucuresi a suspendat, vineri, normele de aplicare a legii pentru gestionarea cainilor fara stapan, la cererea organizatiei nonguvernamentale Vier Pfoten. Ca urmare a acestei decizii, nu mai exista cadru legal pentru prinderea si eutanasierea maidanezilor.

Contestatia lui Mircea Basescu la decizia de arestare, judecata vineri de Curtea de Apel Bucuresti

Contestatia lui Mircea Basescu la decizia Tribunalului Bucuresti in urma careia acesta a fost arestat preventiv va fi judecata vineri de Curtea de Apel Bucuresti. Inculpatul este acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro de la Florin Anghel, cunoscut ca.

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat normele de aplicare a Legii cainilor fara stapan

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat executarea normelor de aplicare a OUG nr. 155/2001 privind gestionarea cainilor fara stapan, modificata prin Legea nr. 258/2013, la cererea Vier Pfoten. Decizia CAB nu este.

Curtea de Apel a suspendat Legea cainilor vagabonzi

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a suspendat executarea normelor de aplicare a OUG nr. 155/2001 privind gestionarea cainilor fara stapan, modificata prin Legea nr. 258/2013, la cererea Vier Pfoten, un ONG din Austria, decizia nefiind definitiva.

Tribunalul Bucuresti: Mircea Basescu a recunoscut ca a luat bani

Mircea Basescu a recunoscu ca a luat bani, dar si ca s-a intalnit cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial. Asta arata magistrati Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei de arestare preventiva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )