Libnet.ro
UNICEF

21:00

Adrian Nastase despre aniversarea lui Basescu: Nu ii urez nimic, sunt convins ca va avea ce merita

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase despre aniversarea lui Basescu: Nu ii urez nimic, sunt convins ca va avea ce merita

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni, ca nu ii ureaza nimic presedintelui Traian Basescu cu ocazia aniversarii a 62 de ani, sustinand ca dosarul Zambaccian este un cadou pe care i l-a oferit Daniel. continuă pe Antena3

UPDATE Nou termen in dosarul Zambaccian. Adrian Nastase, despre aniversarea presedintelui: Nu ii urez nimic; sunt convins ca va avea ceea ce merita

Fostul premier Adrian Nastase a ajuns in jurul orei 9:00 la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este citat in dosarul Zambaccian. Nastase a declarat la intrarea in tribunal ca nu ii ureaza nimic lui Traian Basescu cu ocazia aniversarii a 62 de ani, sustinand ca dosarul Zambaccian este un cadou pe care i l-a oferit Daniel Morar presedintelui in anul 2005, transmite Agerpres.

Nastase: Lui Basescu nu-i urez nimic de ziua lui, sunt convins ca va avea ceea ce merita.

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni, ca nu-i ureaza nimic presedintelui Traian Basescu de ziua lui si este convins ca seful statului va avea ceea ce merita, transmite Mediafax. Nu mai este Daniel Morar la DNA, ca sa mai deschida inca un dosar. In 2005, asta s-a intamplat: cadoul pe care i l-a oferit Daniel Morar, imediat dupa ce a venit la DNA, a fost autosesizarea sa cu acest dosar, a spus fostul premier. Adrian Nastase a venit luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, .

Nastase: Nu-i urez nimic lui Basescu de ziua lui, sunt convins ca va avea ceea ce merita

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni ca nu-i ureaza nimic presedintelui si este ca este convins ca seful statului va avea ceea ce merita, dupa ce a fost intrebat daca ii transmite ceva presedintelui Traian Basescu in ziua cand.

Nastase, de ziua presedintelui Basescu: Nu-i urez nimic, sunt convins ca va avea ceea ce merita

Fostul prim-ministru Adrian Nastase, aflat luni la iCCJ pentru un nou termen in dosarul Zambaccian, a declarat presei ca nu-i transmite nicio urare presedintelui statului la cea de-a 62-a aniversare, spunand ca.

Nou termen in dosarul Zambaccian. Adrian Nastase, din nou in fata magistratilor Instantei ...

Fostul premier a venit, luni dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat intr-un nou termen al recursului dosarului Zambaccian. Citeste si: Adrian Nastase ramane avocat al Baroului Bucuresti. Barourile pot deveni cluburi selecte de puscariasi Sedinta a fost amanata din data de 7 octombrie. magistratii vor trebui sa-i audieze pe fostul premier si pe Dana Nastase. La termenul trecut, dotia lui Adrian Nastase a cerut o amanare pe motiv ca nu se simte bine. In .

Sefia Consiliului National al PSD, pastrata pentru Adrian Nastase

Membrii PSD se intrunesc, sambata, la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul Consiliului National. Sedinta se va desfasura insa fara presedintele acestui organism, Adrian Nastase, caruia ii este interzis sa isi recupereze functia inca doi ani de zile.

Sefia Consiliului National al PSD, pastrata in continuare pentru Adrian Nastase

Membrii PSD se intrunesc, sambata, la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul Consiliului National. Sedinta se va desfasura insa fara presedintele acestui organism, Adrian Nastase, caruia ii este interzis sa isi recupereze functia inca doi ani de zile.

Adrian Nastase, citat in dosarul Zambaccian

Fostul premier Adrian Nastase a ajuns astazi, in jurul orei 9:00, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este citat in dosarul Zambaccian.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )