Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nastase: Nu-i urez nimic lui Basescu de ziua lui, sunt convins ca va avea ceea ce merita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nastase: Nu-i urez nimic lui Basescu de ziua lui, sunt convins ca va avea ceea ce merita

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni ca nu-i ureaza nimic presedintelui si este ca este convins ca seful statului va avea ceea ce merita, dupa ce a fost intrebat daca ii transmite ceva presedintelui Traian Basescu in ziua cand. continuă pe Wall-Street Ro

Nastase: Lui Basescu nu-i urez nimic de ziua lui, sunt convins ca va avea ceea ce merita.

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni, ca nu-i ureaza nimic presedintelui Traian Basescu de ziua lui si este convins ca seful statului va avea ceea ce merita, transmite Mediafax. Nu mai este Daniel Morar la DNA, ca sa mai deschida inca un dosar. In 2005, asta s-a intamplat: cadoul pe care i l-a oferit Daniel Morar, imediat dupa ce a venit la DNA, a fost autosesizarea sa cu acest dosar, a spus fostul premier. Adrian Nastase a venit luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, .

Nastase, de ziua presedintelui Basescu: Nu-i urez nimic, sunt convins ca va avea ceea ce merita

Fostul prim-ministru Adrian Nastase, aflat luni la iCCJ pentru un nou termen in dosarul Zambaccian, a declarat presei ca nu-i transmite nicio urare presedintelui statului la cea de-a 62-a aniversare, spunand ca.

Adrian Nastase despre aniversarea lui Basescu: Nu ii urez nimic, sunt convins ca va avea ce merita

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni, ca nu ii ureaza nimic presedintelui Traian Basescu cu ocazia aniversarii a 62 de ani, sustinand ca dosarul Zambaccian este un cadou pe care i l-a oferit Daniel.

FOTO Cum si-a serbat presedintele Basescu ziua de nastere

Presedintele Traian Basescu a publicat astazi, la implinirea a 62 de ani, mai multe fotografii in care apare alaturi de familia sa.

GALERIE FOTO Cum si-a serbat presedintele Basescu ziua de nastere

Presedintele Traian Basescu a publicat astazi, la implinirea a 62 de ani, mai multe fotografii in care apare alaturi de familia sa.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )