Libnet.ro
UNICEF

17:00

Adrian Nastase, din nou in fata instantei

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, din nou in fata instantei

Fostul premier Adrian Nastase ar urma sa fie prezent, luni, in fata Completului de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie, la recursul in dosarul Zambaccian, dupa mai bine de trei luni de l. continuă pe Antena3

Siria: Papa Francisc spune din nou nu razboiului/ SUA ar pregati o interventie militara de 3 zile, cu atacuri masive cu rachete

Papa Francisc a spus din nou nu razboiului din Siria, denuntand razboaiele comerciale pentru vaznarile de arme si proliferarea acestora, facand apel la lideri sa gaseasca o solutie dreapta, relateaza AFP. Los Angeles Times relateaza ca Pentagonul pregateste o interventie mai lunga decat prevazuta initial, de trei zile, si mai intensa.

Fresh! Cristina Rus este din nou insarcinata! Va avea baietel?

Cristina Rus radiaza de fericire dupa ce a aflat ca este din nou insarcinata. Artista se afla in cea de-a 13a saptamana de sarcina si se pare ca va avea baietel. Cantareata mai are un copil, Dragos Jr, in varsta de trei ani, cu sotul ei, Dragos Balteanu. Continue reading .

A cincea zi de proteste, la Bucuresti. Peste o mie de oameni au blocat, din nou, Bulevardul ...

Bulevardul Regina Elisabeta din centrul Capitalei a fost din nou blocat, joi seara, de peste o mie de persoane. Oamenii protosia Montana. In mai multe orase din tara oamenii au iesit pe strazi si au transmis mesaje de solidaritate cu Bucurestiul. CITITI SI:Proteste ROSIA MONTANA. Sute de oameni blocheaza CENTRUL CAPITALEI Protestele de la Bucuresti, alaturi de manifestari similare desfasurate duminica in alte orase din tara, au inceput dupa ce Guvernul a aprobat, in 27 august, un proiect de .

Rusescu a jucat din nou la Sevilla dupa o luna

Raul Rusescu a evoluat din nou in echipa celor de la FC Sevilla, miercuri seara. El a jucat titular si a fost de cateva ori aproape de gol.

Puiu Mironescu, citat in fata instantei de doua ori in aceeasi zi

Acuzat ca a pus la cale atentatul cu bomba care-l viza pe Bogdan Mararu, Mironescu a fost citat la Curtea de Apel Bacau si in procesul din dosarul Bariera, cand a fost victima ambuscadei de la Lilieci-Bacau.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )