Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Nastase vrea sa-si scurteze pedeapsa in cazul Trofeul Calitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adrian Nastase vrea sa-si scurteze pedeapsa in cazul Trofeul Calitatii

Adrian Nastase solicita instantei Tribunalului Bucuresti eliminarea din condamnarea sa definitiva a celor sase zile in care a fost internat la Spitalul Floreasca, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Nastase a iesit din inchisoare. Fostul premier vrea sa-si scurteze pedeapsa in cazul Trofeul Calitatii

Adrian Nastase a fost adus, marti dimineata, la Tribunalul Bucuresti TB). Magistratii vor judeca cererea sa de eliminare din condamnarea la doi ani de inchisoare dispusa in dosarul Trofeul calitatii a celor.

Adrian Nastase, asteptat din nou la tribunal: Va cere eliminarea din pedeapsa a celor sase zile petrecute in spital

Fostul premier Adrian Nastase este asteptat din nou la tribunal pentru a cere instantei judecatoresti sa ii scada din pedeapsa zilele petrecute la spitalul Floreasca. Magistratii de la Tribunalul Bucuresti.

Contestatia privind anularea pedepsei lui Adrian Nastase in Trofeul calitatii, amanata pentru 5 noiembrie

Completul de cinci judecatori de la instanta suprema a amanat, luni, pentru 5 noiembrie contestatia in anulare formulata de Adrian Nastase in cazul deciziei definitive de condamnare la doi de inchisoare in dosarul Trofeul calitatii, deoarece la dosar nu a ajuns motivarea sentintei, anunta Mediafax.

Adrian Nastase, din nou la tribunal: Procuror: Cand Nastase a incercat sa se sinucida nu se afla inca in executarea efectiva a pedepsei

UPDATE 11:55 Procurorul care a luat parte la sedinta unde s-a discutat reducerea pedepsei lui Adrian Nastase cu cele sase zile petrecute in spital a aratat ca nu se computa la perioada efectiv executata .

Adrian Nastase iese astazi din inchisoare. Vezi motivul pentru care isi va parasi celula de la Jilava

Magistratii instantei supreme vor judeca astazi cererea avocatilor lui Adrian Nastase de contestare a sentintei de 2 ani de inchisoare din dosarul Trofeul Calitatii. Avocatii vor incerca sa ii.

Adrian Nastase, din nou la tribunal: Avocatul sau: Esti arestat, dar nu se ia in calcul faptul ca executi pedeapsa. Cred insa ca judecatorul va intelege argumentele

UPDATE 10:27 Avocatul Ion Cazacu, reprezentantul luiAdrian Nastase, a declarat marti ca spera ca judecatorul sa inteleaga argumentele in baza caruia se cere scaderea celor sase zile din pedeapsa cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )