Libnet.ro
UNICEF

11:00

Adrian Sarbu a demisionat din functia de presedinte al CME

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adrian Sarbu a demisionat din functia de presedinte al CME

Central European Media Enterprises Ltd. CME) a anuntat ca Adrian Sarbu a demisionat din functiile de Presedinte si Chief Executive Officer CEO) ale companiei care detine trustul Media PRO. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Sarbu a DEMISIONAT din functia de presedinte al CME.

Central European Media Enterprises Ltd. CME) anunta, intr-un comunicat de presa, ca Adrian Sarbu a demisionat, miercuri, din functiile de Presedinte si director executiv al CEO ale companiei care detine trustul PRO. Adrian Sarbu a avut un rol decisiv in companie aproape 20 de ani A inceput ca partener al CME in 1995, cand compania a lansat postul PRO TV pe piata din Romania. Din 2007 pana in 2009, a ocupat functia de Chief Operating Officer al companiei. Din 2009 a fost Presedinte si .

Adrian Sarbu a demisionat din fruntea CME, compania care detine si PRO TV

Central European Media Enterprises Ltd. CME), care e actionar majoritar al PRO TV, anunta intr-un comunicat de presa postat pe site-ul companiei ca Adrian Sarbu a demisionat, miercuri, din functiile de Presedinte si Chief Executive Officer CEO) ale companiei. Sarbu va mai ramane in companie pana la 1 ianuarie 2014. Demisia are loc dupa doi ani de speculatii privind o eventuala plecare a lui Sarbu, perioada in care Sarbu a si vandut treptat pachete din actiunile pe care le detinea in companie. Veniturile CME au scazut pe parcursul ultimilor doi ani, in conditiile in care pietele central si est-europene in care opereaza compania au fost lovite de criza. Demisia lui Sarbu vine la doua luni dupa ce Comisia Europeana a dat unda verde conglomeratului american Time Warner - care intrase de citiva ani in actionariatul CME - sa preia controlul asupra CME. Vom reveni cu amanunte.

Adrian Sarbu a demisionat de la conducerea companiei care detine Pro TV

Adrian Sarbu a demisionat miercuri din functia de conducere de la CME Central European Media Enterprises), compania care detine Pro TV in Romania. Sarbu va mai conduce CME pana la 1 ianuarie 2014.

Adrian Sarbu a demisionat din CME

Adrian Sarbu a demisionat miercuri din functia de conducere de la CME Central European Media Enterprises), compania care detine Pro TV in Romania, potrivit paginademedia. ro.

Demisie soc in media. Adrian Sarbu a renuntat la sefia CME

Adrian Sarbu si-a dat demisia din functia de director executiv al Central European Media Enterprises. Sarbu detinea aceasta functie si pe cea de presedinte al boardului CME din anul 2009. Contractul sau tocmai.

Adrian Sarbu, fondatorul Pro TV, demisioneaza de la conducerea CME

Adrian Sarbu, cel mai cunoscut antreprenor din presa romaneasca si fondatorul postului de televiziune Pro TV, a demisionat din functia de presedinte si CEO al Central European Media Enterprises CME), grupul american care compania Pro TV, potrivit unui.

Adrian Sarbu a demisionat din boardul Central European Media Entreprise, proprietarul Pro TV

Adrian Sarbu a demisionat, miercuri, din functiile de Presedinte si CEOale Central European Media Enterprises Ltd. CME), compania care detine si postul PROTV. Sarbu va mai ramane in companie.

Adrian Sarbu a demisionat din CME, compania care detine si PRO TV!

Central European Media Enterprises Ltd. CME) anunta, intr-un comunicat de presa, ca Adrian Sarbu a demisionat, miercuri, din functiile de Presedinte si Chief Executive Officer CEO) ale companiei. Continue reading .

Iulian Comanescu: De ce a demisionat Adrian Sarbu

Plecarea lui Adrian Sarbu din fruntea CME e de ani de zile o mantra repetata mai ales de competitorii celui care a inventat televiziunea comerciala in Romania. Problema a inceput sa se puna mai ales de prin aprilie 2012, cand viitorul CME era previzibil, ca urmare a ultimei tranzactii cu Time-Warner, scrie pe blogul sau Iulian Comanescu. La cald, cateva explicatii.

Adrian Sarbu: Misiunea mea la CME a fost indeplinita

Adrian Sarbu, fondatorul Pro TV si al agentiei Mediafax si cel care in ultimii patru ani a condus grupul american Central European Media Enterprises CME), afirma ca misiunea sa in cadrul CME a fost indeplinita, potrivit unui comunicat de presa al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )