Libnet.ro
UNICEF

10:30

Adrian Zglobiu a fost trimis in judecata pentru tulburarea linistii publice

Adevărul Adevărul,
Adrian Zglobiu a fost trimis in judecata pentru tulburarea linistii publice

Adrian Zglobiu, tanarul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, a fost trimis in judecata. El va fi judecat pentru tulburarea linistii publice. continuă pe Adevărul

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, trimis in judecata pentru tulburarea linistii si ordinii publice

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul PT) Constanta au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a barbatului care l-a scuipat pe Traian Basescu, incident petrecut luna trecuta in.

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata, luni, de catre procurorii DNA, pentru fapte de coruptie, alaturi de el fiind trimise in.

Horea Uioreanu a fost trimis in judecata. Procurorii au instituit sechestru pe suma de 13.500 pentru confiscare si sechestru asigurator pe un imobil din Cluj

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a presedintelui Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu, aflat in arest preventiv, pentru trei infractiuni de luare de mita din care 2 in forma continuata, fals in inscrisuri si complicitate la spalare de bani. Procurorii au ispus instituirea sechestrului si indisponibilizarea sumei de 13. 500 lei apartinand lui Uioreanu, in vederea confiscarii speciale. De asemenea, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra unui imobil situat in Cluj, in suprafata de 195 mp apartinand presedintelui CJ Cluj, pana la concurenta sumei de 421. 300 lei, in vederea confiscarii speciale.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a fost trimis in judecata

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului Tribunalului Constanta, sub acuzatia de tulburare a linistii si ordinii publice .

Frate de magistrat, trimis in judecata pentru trafic de droguri

Dan Andrei Lupulescu, zis Andu si Neamtul, a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc, in forma continuata cinci acte materiale). Conform unor surse judiciare, Lupulescu ar fi fratele unui magistrat de la Judecatoria Sectorului 3, si fiul unui fost magistrat-asistent la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Fost director zonal Bursa Romana de Marfuri, trimis in judecata pentru mita

Fostul director executiv al Bursei Romane de Marfuri Terminal Timisoara, Grigore Zoiade, a fost trimis in judcata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, informeaza DNA.

Clanul Bercea, trimis in judecata pentru santaj

Membrii clanului Bercea au fost trimisi in judecata pentru santaj, informeaza Directia Nationala Anticoruptie. Printre cei trimisi in judecata se numara Constantin Marius si Anghel Izaura. Este vorba de un.

Clanul Bercea, trimis in judecata pentru santaj

Cinci membri ai clanului Bercea au fost trimisi in judecata pentru santaj de Directia Nationala Anticoruptie, Serviciul Teritorial Constanta.

Familia lui Bercea Mondial a fost trimisa in judecata pentru santaj la adresa fratelui presedintelui, Mircea Basescu

Membrii familiei lui Bercea Mondial au fost trimisi in judecata pentru santaj la adresa fratelui presedintelui Romaniei, Mircea Basescu, in cadrul scandalului care zguduie clasa politica romaneasca in ultimele zile.

Om de afaceri sirian, trimis in judecata pentru inselaciune de aproape 4 milioane euro

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a cetateanului sirian Anwar Hejou, administrator al S. L a pentru savarsirea infractiunilor concurente de constituirea unui grup infractional organizat si inselaciune in forma continuata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2754 seconds )