Libnet.ro
UNICEF

12:30

Om de afaceri sirian, trimis in judecata pentru inselaciune de aproape 4 milioane euro

România Liberă România Liberă,
Om de afaceri sirian, trimis in judecata pentru inselaciune de aproape 4 milioane euro

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a cetateanului sirian Anwar Hejou, administrator al S. L a pentru savarsirea infractiunilor concurente de constituirea unui grup infractional organizat si inselaciune in forma continuata. continuă pe România Liberă

Clanul Bercea, trimis in judecata pentru santaj

Membrii clanului Bercea au fost trimisi in judecata pentru santaj, informeaza Directia Nationala Anticoruptie. Printre cei trimisi in judecata se numara Constantin Marius si Anghel Izaura. Este vorba de un.

Clanul Bercea, trimis in judecata pentru santaj

Cinci membri ai clanului Bercea au fost trimisi in judecata pentru santaj de Directia Nationala Anticoruptie, Serviciul Teritorial Constanta.

Frate de magistrat, trimis in judecata pentru trafic de droguri

Dan Andrei Lupulescu, zis Andu si Neamtul, a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc, in forma continuata cinci acte materiale). Conform unor surse judiciare, Lupulescu ar fi fratele unui magistrat de la Judecatoria Sectorului 3, si fiul unui fost magistrat-asistent la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata, luni, de catre procurorii DNA, pentru fapte de coruptie, alaturi de el fiind trimise in.

Adrian Zglobiu a fost trimis in judecata pentru tulburarea linistii publice

Adrian Zglobiu, tanarul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, a fost trimis in judecata. El va fi judecat pentru tulburarea linistii publice.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, trimis in judecata pentru tulburarea linistii si ordinii publice

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul PT) Constanta au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a barbatului care l-a scuipat pe Traian Basescu, incident petrecut luna trecuta in.

Fost director zonal Bursa Romana de Marfuri, trimis in judecata pentru mita

Fostul director executiv al Bursei Romane de Marfuri Terminal Timisoara, Grigore Zoiade, a fost trimis in judcata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, informeaza DNA.

Radu Pricop, ginerele presedintelui Basescu, urmarit penal pentru inselaciune si fals in inscrisuri

Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus, din 26 mai 2014, inceperea urmaririi penale pentru inselaciune si fals pe numele lui Radu Pricop, ginerele presedintelui Traian Basescu, transmite Agerpres. Informatia a fost prezentata initial de catre ziaristul Radu Tudor pe blogul sau.

Cazul Basescu - Mondial: cinci membri din familia interlopului, trimisi in judecata pentru santaj

Cinci dintre membrii familiei lui Sandu Anghel, cunoscut ca si Bercea Mondial, respectiv sotia acestuia, doi fii, fiica si ginerele sau, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie din Constanta. Acestia au fost acuzati de santajarea lui.

DNA: Marius Constantin si patru membri ai familiei lui Bercea Mondial, trimisi in judecata pentru santajarea lui Mircea Basescu

Marius Constantin, precum si mai multi membri ai familiei lui Bercea Mondial au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru santaj, in dosarul in care este implicat si fratele presedintelui, Mircea Basescu, informeaza Directia Nationala Anticoruptie. Constantin si patru din membrii clanului Bercea i-au cerut lui Mircea Basescu 280. 000 de euro, pentru a nu face publice informatii privind presupuna lui implicare in fapte de coruptie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2128 seconds )