Libnet.ro
UNICEF

06:00

Adriean Videanu anunta ca il va da in judecata pe Gabriel Sandu: Nu am semnat nicio HG privind Microsoft

B1 B1,
Adriean Videanu anunta ca il va da in judecata pe Gabriel Sandu: Nu am semnat nicio HG privind Microsoft

Adriean Videanu a anuntat, joi, ca il va da in judecata pe Gabriel Sandu si neaga ca ar fi semnat vreo hotarare de guvern referitoare la contractul Microsoft, cum sustine fostul ministru al Comunicatiilor. continuă pe B1

Videanu anunta ca il da in judecata pe Gabriel Sandu: Nu am semnat nicio HG privind Microsoft

Adriean Videanu a anuntat, joi, ca il da in judecata pe Gabriel Sandu, cu care relatiile sale s-au limitat la un simplu Buna ziua!, si neaga ca ar fi sprijinit sau ar fi semnat vreo HG referitoare la contractul Microsoft, asa cum ar fi sustinut fostul ministru al Comunicatiilor in fata procurorilor.

Adrian Videanu anunta ca il da in judecata pe Gabriel Sandu

Adriean Videanu a anuntat ,joi, ca il da in judecata pe Gabriel Sandu, cu care relatiile sale s-au limitat la un simplu Buna ziua!, si neaga ca ar fi sprijinit sau ar fi semnat vreo HG referitoare la contractul Microsoft, asa cum ar fi sustinut fostul ministru al Comunicatiilor in fata procurorilor.

Videanu il da in judecata pe Gabriel Sandu: Nu am semnat nicio HG privind Microsoft

Adriean Videanu a anuntat, azi, ca il da in judecata pe Gabriel Sandu, cu care relatiile sale s-au limitat la un simplu Buna ziua!, si neaga ca ar fi sprijinit sau ar fi semnat vreo HG referitoare la contractul Microsoft, asa cum ar fi sustinut fostul ministru al Comunicatiilor in fata procurorilor, arata un comunicat remis presei.

Videanu anunta ca il da in judecata pe Gabriel Sandu

Adriean Videanu a anuntat, joi,ca il va da in judecata pe Gabriel Sandu, si a negat ca ar fi sprijinit sau ar fi semnat vreo HG referitoare la contractul Microsoft, asa cum ar fi sustinut fostul ministru al Comunicatiilor in fata procurorilor, informeaza Mediafax.

Adriean Videanu il da in judecata pe Gabriel Sandu

Adriean Videanu a anuntat,joi,ca il da in judecata pe Gabriel Sandu. Videanu spune ca relatiile sale cu Sandu s-au limitat la un simplu Buna ziua! si neaga ca ar fi sprijinit sau ar fi semnat vreo HG.

Adriean Videanu respinge acuzatiile facute de Gabriel Sandu in dosarul Microsoft: Nu am facut nicio presiune

Adriean Videanu a respins toate acuzatiile facute de fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, in dosarul Microsoft. Fostul ministru PDL spune ca nu a facut nicio presiune in privinta contractelor,.

Adriean Videanu, aflat sub control judiciar, prezent la Politie (VIDEO)

Adriean Videanu trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamana la Politie. Fostul ministru al Economiei se afla sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile in dosarul Bica 2. Videanu i-ar fi cerut.

Adriean Videanu, la Politie pentru controlul judiciar

Adriean Videanu s-a prezentat, marti, la sediul sectiei 12 de Politie, respectand masura controlului judiciar. Prima data cand s-a prezentat la politie, Videanu nu a vrut sa dea declaratii, explicand ca vorbes.

Adriean Videanu, la Sectia 12 Politie. El este sub control judiciar

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a ajuns, marti dimineata, la Sectia 12 Politie mai devreme decat ora stabilita saptamana trecuta, cu politistii supraveghetori. Conform programului stabilit in cadrul masurii controlului judiciar, Videanu trebuie sa se prezinte la Sectia 12 Politie in zilele de marti si joi, la ora 09.

Adriean Videanu, aflat sub control judiciar, a fost la Sectia 12 Politie

Adriean Videanu a fost, marti dimineata, la Sectia 12 Politie, unde trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamana, potrivit obligatiilor stabilite in cadrul masurii controlului judiciar, dispusa in cazul sau in dosarul disjuns din cel al despagubirii.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )