Libnet.ro
UNICEF

23:00

Adriean Videanu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

B1 B1,
Adriean Videanu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Fostul presedinte al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, este audiat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce a fost citat in contextul acuzatiilor fostului ministru Gabriel Sandu privind dosarul. continuă pe B1

Adriean Videanu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Adriean Videanu, presedintele PDL Bucuresti, a fost citat joi la DNA, in contextul in care numele lui ar fi fost mentionat in dosarul Microsoft. Tot astazi, Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, si Elena Udrea, presedintele PMP, au fost si ele audiate.

Adriean Videanu, audiat la DNA

Presedintele PDL Bucuresti, Adriean Videanu, este audiat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce a fost citat in dosarul Microsoft, relateaza Mediafax.

Adriean Videanu, audiat la DNA

Presedintele PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat pentru a fi audiat, in contextul in care numele lui ar fi fost mentionat de fostul ministru Gabriel Sand.

VIDEO Adriean Videanu, retinut de DNA in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica; acuzatia - complicitate la abuz in serviciu

Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, a fost retinut joi seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru complicitate la abuz in serviciu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. El a fost audiat la DNA timp de mai multe ore, fiind citat in dosarul disjuns din cel in care a fost trimisa in judecata Alina Bica, fost sef al DIICOT. 36 Adriean Videanu a fost scos incatusat din sediul central al DNA, pentru a fi dus in centrul de arest al Politiei Capitalei. El nu a facut declaratii presei.

Adriean Videanu, audiat la DNA

Adriean Videanu, retinut in dosarul Alinei Bica. Politicianul a iesit cu catuse din sediul DNA

Adriean Videanu, a fost retinut, joi seara, de procurorii anticoruptie, in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica. El este acuzat de complicitate la abuz in serviciu.

Gheorghe Stelian, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Omul de afaceri Gheorghe Stelian a ajuns la sediulDirectieiNationale Anticoruptie DNA), miercuri dimineata, pentru a fi audiat in dosarul Microsoft, relateazaB1 TV. Stire in curs de.

Elena Udrea, urmarita penal in dosarul Microsoft

Urmariti https://www. facebook. com/video. php?v=10155293945705019 and set=vb. 410083270018 and type=2 and theaterAICI filmarea cu Udrea la intrarea in DNA ---------- * ACTUALIZARE 16:45 Elena Udrea a fost pusa sub urmarire penala de catre procurorii DNA, in dosarul Microsoft, pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere, arata un comunicat al institutiei. --- * Udrea cunostea provenienta banilor lui Cocos * Adriean Videanu, audiat la DNA * Cocos ar fi imprumutat Eurohotels cu mita din dosarul Microsoft.

Ce a spus Adriean Videanu la iesirea de la DNA cu catuse la maini

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a iesit, joi seara, cu catuse la maini din sediul DNA, dar a marturist presei ca nu se astepta sa fie retinut de procurori in dosarul Alinei Bica. La iesire, fostul ministru a fost huiduit de oamenii stransi in fata Directiei Nationale Anticoruptie. Politicianul este acuzat de complicitate la abuz in serviciu.

Deputatul Lucian Sova, audiat la DNA in dosarul lui Toni Grebla

Deputatul PSD Lucian Sova a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )