Libnet.ro
UNICEF

22:30

Adriean Videanu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Adriean Videanu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Adriean Videanu, presedintele PDL Bucuresti, a fost citat joi la DNA, in contextul in care numele lui ar fi fost mentionat in dosarul Microsoft. Tot astazi, Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, si Elena Udrea, presedintele PMP, au fost si ele audiate. continuă pe Wall-Street Ro

Adriean Videanu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Fostul presedinte al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, este audiat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce a fost citat in contextul acuzatiilor fostului ministru Gabriel Sandu privind dosarul.

Adriean Videanu, audiat la DNA

Presedintele PDL Bucuresti, Adriean Videanu, este audiat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce a fost citat in dosarul Microsoft, relateaza Mediafax.

Adriean Videanu, audiat la DNA

Presedintele PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat pentru a fi audiat, in contextul in care numele lui ar fi fost mentionat de fostul ministru Gabriel Sand.

VIDEO Adriean Videanu, retinut de DNA in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica; acuzatia - complicitate la abuz in serviciu

Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, a fost retinut joi seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru complicitate la abuz in serviciu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. El a fost audiat la DNA timp de mai multe ore, fiind citat in dosarul disjuns din cel in care a fost trimisa in judecata Alina Bica, fost sef al DIICOT. 36 Adriean Videanu a fost scos incatusat din sediul central al DNA, pentru a fi dus in centrul de arest al Politiei Capitalei. El nu a facut declaratii presei.

Adriean Videanu, audiat la DNA

Adriean Videanu, retinut in dosarul Alinei Bica. Politicianul a iesit cu catuse din sediul DNA

Adriean Videanu, a fost retinut, joi seara, de procurorii anticoruptie, in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica. El este acuzat de complicitate la abuz in serviciu.

Gheorghe Stelian, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Omul de afaceri Gheorghe Stelian a ajuns la sediulDirectieiNationale Anticoruptie DNA), miercuri dimineata, pentru a fi audiat in dosarul Microsoft, relateazaB1 TV. Stire in curs de.

Elena Udrea, urmarita penal in dosarul Microsoft

Urmariti https://www. facebook. com/video. php?v=10155293945705019 and set=vb. 410083270018 and type=2 and theaterAICI filmarea cu Udrea la intrarea in DNA ---------- * ACTUALIZARE 16:45 Elena Udrea a fost pusa sub urmarire penala de catre procurorii DNA, in dosarul Microsoft, pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere, arata un comunicat al institutiei. --- * Udrea cunostea provenienta banilor lui Cocos * Adriean Videanu, audiat la DNA * Cocos ar fi imprumutat Eurohotels cu mita din dosarul Microsoft.

Deputatul Lucian Sova, audiat la DNA in dosarul lui Toni Grebla

Deputatul PSD Lucian Sova a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, transmite Mediafax.

Adriean Videanu, retinut de procurorii DNA in dosarul Microsoft

Adriean Videanu a fost retinut, in aceasta seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), relateaza B1 TV . Procurorii l-au chemat la audieri in aceasta dupa-amiaza, dupa ce numele lui a fost mentionat in dosarul Microsoft.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )