Libnet.ro
UNICEF

22:00

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, evacuat in urma gasirii unui pachet suspect

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, evacuat in urma gasirii unui pachet suspect

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris a fost evacuat, sambata, timp de peste o ora, dupa ce a fost gasit un pachet suspect in apropierea zonei in care se controleaza pasapoartele, relateaza TheSun. co. uk. continuă pe Wall-Street Ro

Alerta pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris: Calatorii au fost evacuati dupa ce a fost descoperit un bagaj suspect (FOTO)

O noua alerta in Franta. Aeroportul Charles de Gaullea a fost evacuat sambata, pentru mai bine de o ora, dupa ce in zona a fost descoperit un bagaj suspect, informeaza The.

Aeroportul Charles de Gaulle a fost evacuat, sambata, din cauza unui bagaj abandonat

Aeroportul Charles de Gaulles a a fost evacuat, pentru mai bine de o ora, din cauza unui bagaj suspect abandonat, informeaza deThe Sun.

Aeroportul parizian Charles de Gaulle, evacuat in urma gasirii unui pachet suspect

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris a fost evacuat, sambata, timp de peste o ora, dupa ce a fost gasit un pachet suspect in apropierea zonei in care se controleaza pasapoartele, relateaza TheSun. co. uk, transmite News. ro.

Cel mai mare aeroport din Franta, evacuat din cauza unui pachet suspect

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris a fost evacuat, sambata, timp de peste o ora, dupa ce a fost gasit un pachet suspect in apropierea zonei in care se controleaza pasapoartele, relateaza TheSun. co. uk, citat de News. ro.

Panica la Paris: Pachet suspect pe aeroportul Charles de Gaulle

Un pachet suspect a fost descoperit sambata dimineata la Paris. La fata locului s-au deplasat importante forte de ordine, care au luat decizia de a evacua aeroportul. BREAKING: Paris Charles de.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )