Libnet.ro
UNICEF

00:08

Aeroportul Charles de Gaulle a fost evacuat, sambata, din cauza unui bagaj abandonat

Hotnews Hotnews,
 Aeroportul Charles de Gaulle a fost evacuat, sambata, din cauza unui bagaj abandonat

Aeroportul Charles de Gaulles a a fost evacuat, pentru mai bine de o ora, din cauza unui bagaj suspect abandonat, informeaza deThe Sun. continuă pe Hotnews

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, evacuat in urma gasirii unui pachet suspect

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris a fost evacuat, sambata, timp de peste o ora, dupa ce a fost gasit un pachet suspect in apropierea zonei in care se controleaza pasapoartele, relateaza TheSun. co. uk.

Cel mai mare aeroport din Franta, evacuat din cauza unui pachet suspect

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris a fost evacuat, sambata, timp de peste o ora, dupa ce a fost gasit un pachet suspect in apropierea zonei in care se controleaza pasapoartele, relateaza TheSun. co. uk, citat de News. ro.

Alerta pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris: Calatorii au fost evacuati dupa ce a fost descoperit un bagaj suspect (FOTO)

O noua alerta in Franta. Aeroportul Charles de Gaullea a fost evacuat sambata, pentru mai bine de o ora, dupa ce in zona a fost descoperit un bagaj suspect, informeaza The.

Panica la Paris: Pachet suspect pe aeroportul Charles de Gaulle

Un pachet suspect a fost descoperit sambata dimineata la Paris. La fata locului s-au deplasat importante forte de ordine, care au luat decizia de a evacua aeroportul. BREAKING: Paris Charles de.

Horatiu Pepine: Nicusor Dan a fost impins la demisie din cauza optiunilor sale neexplicate |Comentariu DW

Jurnalistul Horatiu Pepine reactioneaza, intr-un comentariu pe Deutsche Welle, cu privire la demisia lui Nicusor Dan din functia de presedinte al USR. Ironia situatiei este ca Nicusor Dan a fost impins la demisie nu din cauza neutralitatii, ci din cauza optiunilor sale neexplicitate, explica jurnalistul.

Festivalul de muzica Rock am Ring a fost intrerupt din cauza unei amenintari teroriste

Organizatorii unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume, Rock am Ring, din Germania, au anuntat pe retelele sociale ca evenimentele de vineri seara au fost suspendate din cauza unei amenintari teroriste, scrie The Telegraph. Momentan, politia nu a confirmat aceste informatii.

Situatie dramatica in Valcea! Oameni evacuati din cauza unei alunecari de teren

Mai multe familii din localitatea valceana Alunu au fost evacuate din cauza alunecarilor de teren din zona. Decizia a fost luata joi de catre Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Alunu, dat fiind.

Maternitate abia inaugurata, inchisa din cauza bacteriilor dupa ce incubatoarele au fost transportate cu masina de gunoi

Maternitatea din Falticeni a fost inchisa din cauza bacteriilor, la doar 12 zile dupa ce a fost inaugurata de ministrul Sanatatii. in unitatea medicala exista bacterii coliforme principala.

Hollywood-ul ZGUDUIT de o noua TRAGEDIE! O cunoscuta ACTRITA a MURIT din cauza unei SUPRADOZE de DROGURI (FOTO)

Margaret Ann Garza s-a stins din viata la numai 31 de ani. Frumoasa tanara s-a stins din cauza unei supradoze, potrivitstatesman. com. Ea se afla doar la inceput de drum. Artista a fost.

Deputatii vor o zi in plus de activitate in plen, pentru ca nu se lucreaza suficient din cauza comisiilor

Liderii grupurilor din Camera Deputatilor vor avea discutii cu Liviu Dragnea privind modificarea programului saptamanal de lucru, pentru a avea o zi in plus de activitate in plen, dupa ce PNL a acuzat faptul ca nu se lucreaza suficient din cauza comisiilor care solicita sa aiba activitati in paralel cu sedintele de vot, dar si din cauza programului foarte scurt in plen, scrie News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )