Libnet.ro
UNICEF

01:05

Afacerile CONTROVERSATE ale primarului-SPION din Iasi, Gheorghe Nichita

Antena3 Antena3,
Afacerile CONTROVERSATE ale primarului-SPION din Iasi, Gheorghe Nichita

Scandalurile s-au tinut lant de primarul Iasiului, Gheorghe Nichita. Jurnalul National a realizat un inventar al celor mai controversate proiecte de la Iasi. Cele mai multe au fost de natura financiara, si. continuă pe Antena3

Telenovela primarului-SPION de la Iasi. Amanta lui Nichita: M-a AMENINTAT, m-a LOVIT. Am inregistrari cu amenintarile

Fosta amanta a primarului din Iasi face acuzatii grave. Tanara spune ca a fost batuta si amenintata cu moartea de Gheorghe Nichita. Mai mult, ea spune ca ar avea inregistrari care demonstreaza c.

Sorin Rosca Stanescu: Justitia nu face scut in jurul politicienilor. Instanta i-a dat cu tifla DNA-ului in cazul primarului de la Iasi

Justitia nu face scut in jurul politicienilor, considera Sorin Rosca Stanescu. Fostul liberal da ca exemplu cazul primarului din Iasi, Gheorghe Nichita. Sa luam ultimul caz. Cel al lui Gheorghe Nichita,.

Amanta primarului din Iasi: Nichita mergea la psiholog sa se trateze de gelozie

Fosta amanta a primarului din Iasi spune ca Gheorghe Nichita mergea la psiholog de mai mult timp, pentru a-si rezolva anumite probleme, printre care si gelozia. Sunt anumite probleme poate si din trecut pe.

Telenovela primarului-SPION de la Iasi. Ce spun parintii amantei primarului Gheorghe Nichita

Parintii amantei primarului Gheorghe Nichita au vorbit despre problemele pe care le-a avut fata lor. Parintii Adinei Samson: Anul trecut, la sfarsitul anului, el ainceput sa o preseze, sa o hartuiasca. Ea a.

Detalii din dosarul primarului-SPION. Gheorghe Nichita o urmarea pe amanta si cu DETECTIVI PARTICULARI

Gheorghe Nichita i-a spart mailul iubitei cu ajutorul Politiei locale. Sunt detalii din motivarea judecatorilor. Mai mult, Nichita avea si detectivi particulari care sa o urmareasca pe tanara, nu.

Doi barbati au fost gasiti morti intr-o comuna din Iasi: Unul s-a spanzurat, celalalt a fost ingropat in gradina

Intr-o comuna ieseana Victoria a fost descoperit, la doi metri sub pamant, cadavrul unui barbat, iar un altul a fost gasit spanzurat, informeaza B1 TV. Vecinii spun ca Gheorghe Ursache, cel care si-ar.

Fost consilier judetean din Iasi, suspendat din functia de deputat pentru coruptie

Fostul consilier judetean Iasi, Adascalitei Constantin, a fost suspendat din functa de deputat, printr-o decizie definitiva si irevocabila a inalte Curti de Casatie si Justitie, cu acuzatii de coruptie, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Integritate.

Fost consilier judetean din Iasi, suspendat din functia de deputat, pentru coruptie

Fostul consilier judetean Iasi, Adascalitei Constantin, a fost suspendat din functa de deputat, printr-o decizie definitiva si irevocabila a inalte Curti de Casatie si Justitie, cu acuzatii de coruptie, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Integritate.

Cozi interminabile la cabinetele medicale din Iasi

Medicii de familie ieseni se plang ca utilizarea cardului a generat cozi mari la cabinete, pacientii fiind nevoiti sa astepte chiar si patru ore pentru a intra la o consultatie care dureaza peste 45 de minute tot din cauza acestei proceduri, cozi fiind si pentru internari la Spitalul de Urgenta Iasi, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )