Libnet.ro
UNICEF

01:05

Telenovela primarului-SPION de la Iasi. Amanta lui Nichita: M-a AMENINTAT, m-a LOVIT. Am inregistrari cu amenintarile

Antena3 Antena3,
Telenovela primarului-SPION de la Iasi. Amanta lui Nichita: M-a AMENINTAT, m-a LOVIT. Am inregistrari cu amenintarile

Fosta amanta a primarului din Iasi face acuzatii grave. Tanara spune ca a fost batuta si amenintata cu moartea de Gheorghe Nichita. Mai mult, ea spune ca ar avea inregistrari care demonstreaza c. continuă pe Antena3

Telenovela primarului-SPION de la Iasi. Ce spun parintii amantei primarului Gheorghe Nichita

Parintii amantei primarului Gheorghe Nichita au vorbit despre problemele pe care le-a avut fata lor. Parintii Adinei Samson: Anul trecut, la sfarsitul anului, el ainceput sa o preseze, sa o hartuiasca. Ea a.

Amanta primarului din Iasi: Nichita mergea la psiholog sa se trateze de gelozie

Fosta amanta a primarului din Iasi spune ca Gheorghe Nichita mergea la psiholog de mai mult timp, pentru a-si rezolva anumite probleme, printre care si gelozia. Sunt anumite probleme poate si din trecut pe.

Filialele iesene ale PNL si PMP cer demisia primarului din Iasi: Gheorghe Nichita ar fi creat un sistem mafiot

Filialele iesene ale PNL si PMP cer demisia primarului din Iasi, Gheorghe Nichita. Presedintele PNL Iasi, Cristian Adomnitei, sustine ca edilul PSD ar fi folosit institutii de forta in interes personal,.

Alina Gorghiu critica reactia premierului in ceea ce priveste cazul primarului din Iasi: Ponta ar trebui sa fie solidar cu persoanele terorizate de Gheorghe Nichita

Reactia premierului Victor Ponta in ceea ce priveste cazul primarului din Iasi a fost criticata de Opozitie. Raspunsul lui Victor Ponta depaseste orice cinism, este de parere sefa PNL, Alina Gorghiu.

Sexgate-ul de la Iasi. Psihiatru: Gheorghe Nichita a incalcat copios majoritatea regulilor de convietuire intr-o lume civilizata

Primarul Gheorghe Nichita e personaj in presa straina. Jurnalistii americani de la Washington Post scriu despre cum se folosea Nichita de Politie si de angajati ai Primariei sa isi spioneze amanta, printre.

Catalin Striblea, despre cazul primarului din Iasi: Daca urmarirea unei persoane, intimidarea si punerea ei sub presiune nu prezinta pericol social, atunci cum functioneaza justitia?

Despre cazul primarului Iasi care isi spiona iubita cu politia, jurnalistul Catalin Striblea scrie, intr-un articol pe blogul personal ca sentinta pronuntata de magistrati starneste confunzie in randul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )