Libnet.ro
UNICEF

18:30

Afacerile din industrie au crescut cu 1,7% in primele 4 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Afacerile din industrie au crescut cu 1,7% in primele 4 luni

Cifra de afaceri din industrie a crescut pe ansamblu cu 1,7% in primele patru luni, evolutie sustinuta de industria extractiva, care a inregistrat o majorare a afacerilor cu 3,2%, si de cea prelucratoare, cu 1,6%, in timp ce in aprilie afacerile s-au. continuă pe Wall-Street Ro

Motorul economiei incepe sa gafaie: comenzile din industrie au crescut in primele patru luni cu 2,1%, afacerile cu 1,7%. in aprilie au fost scaderi mari

Industria, motorul economiei romanesti pe timpul crizei, da semne de slabiciune, ritmul de crestere fiind acum mult mai slab fata de anii anteriori. Astfel, comenzile noi au urcat in primele sapte luni cu 2,1%, in vreme ce afacerile din industria au crescut cu 1,7%, in aprilie reducandu-se chiar cu 7,2%.

Comenzile noi din industrie au crescut in primele patru luni cu 2,1%

Comenzile noi din industria prelucratoare au fost mai mari in primele patru luni cu 2,1%, datorita cresterilor inregistrate de industria bunurilor de folosinta indelungata, cu 21,4%, si a bunurilor intermediare, cu 6%, se arata intr-un comunicat al.

Cifra de afaceri din industrie a scazut cu 7,2%, fata de martie 2015

Institutul National de Statistica INS) precizeaza ca in luna aprilie 2015, cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, a scazut atat fata de luna precedenta cu 7,2%, cat si fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 0,8%, arata un comunicat transmis azi redactiei.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )