Libnet.ro
UNICEF

13:30

Afacerile principalelor companii media din Romania in 2015: Pro TV - lider absolut. Dogan, Romania TV, Antena 3 pe plus, Antena TV Group pe minus

Hotnews Hotnews,
 Afacerile principalelor companii media din Romania in 2015: Pro TV - lider absolut. Dogan, Romania TV, Antena 3 pe plus, Antena TV Group pe minus

Pro TV a fost, si in 2015, liderul absolut al pietei media din Romania, cu o cifra de afaceri cat Antena TV Group, Antena 3, Dogan, Prima, Mediafax Group si Ringier Romania la un loc, potrivit cifrelor de afaceri aferente anului trecut, publicate de Ministerul Finantelor. In randul statiilor TV, Pro TV, Antena 3, Kanal D, societatea care opereaza Romania TV au terminat 2015 pe profit. In randul editorilor de presa scrisa si online, 2015 s-a incheiat, pentru majoritatea covarsitoare, pe minus. continuă pe Hotnews

UPDATE Afacerile agentiilor care impart banii de publicitate in media au crescut considerabil in 2015, dupa eliminarea unor restrictii impuse de ordonanta Voiculescu si fara amenzi de platit catre Consiliul Concurentei

Majoritatea covarsitoare ale agentiilor care impart banii de publicitate in media din Romania raporteaza afaceri in crestere considerabila pentru 2015, comparativ cu anul precedent, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor. Cresterea vine in contextul in care, acum un an, parlamentul a modificat substantial asa-numita ordonanta Voiculescu din primavara lui 2013, ce eliminase agentiile de media de pe traseul banilor de publicitate TV. Pe de alta parte, Stefan Iordache, presedintele Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania UAPR), explica faptul ca aceasta crestere se simte si la nivel de profit - aici cauza fiind, insa, faptul ca o mare parte dintre agentii nu au mai avut de platit amenzi catre Consiliul Concurentei.

O tanara din Romania a cucerit juriul de la Americas Got Talent

O tanara din Romania a primit butonul auriu in prima editie a noului sezon America's Got Talent. Adolescenta Laura Bretan, in varsta de 13 ani, va concura direct in semifinala.

Lanidor intra in retail-ul de fashion din Romania cu brandul LA Woman

Lanidor, unul dintre cei mai mari retaileri portughezi de haine pentru femei, intra pe piata din Romania cu brandul LA Woman, investitia depasind 100. 000 de euro.

Un barbat din Romania a devenit tata la varsta de 76 de ani. Cati ani are acum cel mai varstnic parinte (FOTO)

Andrei Magdo este cel mai varstnic tata din Romania. Barbatul a inceput o poveste de dragoste cu femeia care i-a daruit un copil dupa o poveste tragica din viata sa. Andrei Magdo, ajuns la.

Forumul Judecatorilor din Romania cere demisia presedintelui CSM, Mircea Aron, dupa decizia Curtii Constitutionala/ Documentele care-l pun in dificultate pe seful Consiliului Superior al Magistraturii

Forumul Judecatorilor din Romania solicita, intr-un comunicat, demisia presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, Mircea Aron, dupa ce au fost declarate neconstitutionale interpretarile date de Senat si asumate de CSM legii prin care 8 mebri CSM au fost validati cu mandate pline, desi au venit pentru rest de mandat. Pe de alta parte, Forumul Judecatorilor denunta demersurile individuale prin care seful CSM a determinat Senatul sa-si modifice intempestiv si netransparent modalitatea de interpretare a legii cu privire la durata mandatului membrilor CSM.

Traian Basescu acuza: Propaganda rusa si-a facut o tinta din Romania. Populatia trebuie sa-si refaca increderea in institutii, pentru ca altfel, va fi prea tarziu

Traian Basescu se declara indignat de cele prezentate la televiziunile din Romania, acesta spunand ca totul face parte din propaganda rusa care tinteste tara noastra. Fostul sef al statului a.

VIDEO: Colaborare neasteptata a mai multor artiste din Romania

Patru artiste din Romania, printre care si cantarete cunoscute pe plan international, si-au unit fortele intr-un proiect numig GGrecords. Este vorba de INNA, Antonia, Alexandra Stan si Lori.

VIDEO: Colaborare inedita intre artistele de top din Romania

Patru artiste din Romania, printre care si cantarete cunoscute pe plan international, si-au unit fortele intr-un proiect numig GGrecords. Este vorba de INNA, Antonia, Alexandra Stan si Lori.

Cea mai scumpa pizza din Romania este la Reghin. Cat costa neobisnuitul produs facut din AUR (FOTO)

Cea mai exclusivista pizza din Romania se gaseste intr-un restaurant din Reghin. Neobisnuitul produs poarta numele de Al Tartufo si contine foita de aur si trufe. Pretul unei.

O fetita din Romania, vedeta pe internet. Ce poate sa faca la numai un an si patru luni - VIDEO

O fetita din Romania, in varsta de numai un an si patru luni, a devenit vedeta pe internet datorita unui talent special. in ciuda varstei extrem de fragede, copila pare sa cunoasca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )